vad ingår i ett lektörsutlåtande
Skrivande

Författarporträtt – Kommande nyhet på bloggen

Om en vecka startar jag igång en ny typ av inlägg här på bloggen – författarporträtt. Meningen är att ni som följer bloggen ska kunna läsa om olika typer av författare och följa deras väg till utgivning – från egenutgivaren till den som är publicerad på förlag. Bokbranschen täcker idag ett större område än förr och jag hoppas kunna visa upp en bred bild.

Först ut i sitt författarporträtt - Anna Fridh

Anna Fridh

Först ut blir författaren Anna Fridh som publicerat boken “En pil i mitt hjärta”. Hon tröttnade på slötittandet på tv under spädbarnsåren och började skriva i stället. Följ hennes resa mot utgivning i hennes författarporträtt. Preliminärt publiceringsdatum är den 14 juli, dvs om en vecka, så håll utkik! – Inlägget är nu släppt och du hittar det här.

Vill du också synas i ett författarporträtt?

Jag hoppas att författarporträtten ska kunna bli ett återkommande inlägg på bloggen, men då behöver jag också fler författare att skriva om! Om du som läser detta har publicerat något (egentligen enda kravet för att få vara med) och känner att du kan tänka dig att berätta om din författarresa, så kontakta mig gärna! Då får du ett formulär tillbaka som du kan ha till grund när du skriver ihop ditt porträtt. Du når mig via mail  eller genom kontaktformuläret som finns här.

Även Anna Breitholtz Monsén (debuterade våren 2021 med debutdeckaren Stranden) har delat med sig av sin författarresa, du hittar hennes författarporträtt här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *