Skrivande

Nyhet på bloggen – två blogginlägg per vecka

Bara en snabb blänkare såhär på torsdagsmorgonen. Midgårdsormen växer, författarporträtten ökar i popularitet… och då tänkte jag att det kunde vara trevligt att hålla igång en redan halvt påbörjad tradition om fler inlägg en ett per vecka. Alltså ska jag nu försöka få till två blogginlägg per vecka.

Två blogginlägg varje vecka

Framöver är tanken att publicera ett inlägg om skrivande precis som vanligt varje söndag. Under veckan kommer ytterligare ett inlägg publiceras på bloggen. Det här “extrainlägget” kommer att kunna vara av blandad art. Ibland blir det ett författarporträtt, ibland blir det någon annan typ av kortare text kopplad till skrivande. Vi får se lite helt enkelt.

Har du förslag på önskeinlägg? Hör gärna av dig! Lämna en kommentar i kommentarsfältet eller skicka mig ett mejl på jenny.hansson@midgardsormen.nu (eller fyll i formuläret här.)

två blogginlägg

Vill du synas i ett kommande författarporträtt på bloggen?

Jag hoppas att författarporträtten ska kunna bli ett återkommande inlägg på bloggen, men då behöver jag också fler författare att skriva om! Om du som läser detta har publicerat något (egentligen enda kravet för att få vara med) och känner att du kan tänka dig att berätta om din författarresa, så kontakta mig gärna! Då får du ett formulär tillbaka som du kan ha till grund när du skriver ihop ditt porträtt. Du når mig via mail  eller genom kontaktformuläret som finns här.

Spana gärna in tidigare publicerade författarporträtt (du kan klicka på respektive namn för att komma direkt till inlägget):
Anna Fridh
Anna Breitholtz Monsén

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *