anlita lektör
Skrivande

Medverka i författarporträtt eller gästblogga?

Vill du medverka i författarporträtt? Midgårdsormen växer så det knakar! Författarporträtten är väldigt populära och ett bra sätt att marknadsföra sig och sin bok på ett personligt sätt. Jag har några lediga porträttplatser kvar i höst (november och december), så tveka inte att höra av dig om du är sugen på att medverka i författarporträtt! Det enda kravet är att du har skrivit en bok som du publicerat (på valfritt sätt).

Gästblogga på temat vinter?
Just nu söker jag också efter någon som är sugen på att gästblogga på tema vinter. Har du skrivit en bok som utspelar sig vintertid och vill dela med dig av lite tips och hur du skapat stämning med form av årstiden som ligger framför oss så får du gärna utrymme! Du behöver inte vara utgiven för att skriva om temat vinter. OM du skrivit en bok får du självklart utrymme att göra reklam för att markndsföra både dig själv och ditt alster 🙂

medverka i författarporträtt

Tidigare har även följande författare delat med sig av sina porträtt, besök dem gärna:

Anna Fridh, som skrivit romanen En pil i mitt hjärta, finns här.
Anna Breitholtz Monsén, som skrivit romanen Stranden, finns här.
Elisabeth Hochschorner, som skrivit barnboken Mo och myrorna, finns här.
Rebecca Romero, som skrivit boken Den osynliga buren, finns här.

Hur gör du för att medverka i författarporträtt?

Inget kunde vara enklare! Du mejlar mig på jenny.hansson@midgardsormen.nu eller kontaktar mig via formuläret här. Du får ett formulär tillbaka som du har som underlag när du skriver ihop porträttet. Sedan skickar du tillbaka texten till mig och voilá – författarporträtt skapat!

Samma kontaktväg för att anmäla intresse för gästbloggning naturligtvis! (Och jag byter gärna tjänst, dvs. vi kan gästblogga hos varandra!)

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *