skrivkramp
Skrivande

Skrivarkurs för ungdomar – nu går det att boka!

Nu har jag äntligen fått tummen ur och ordnat med ett anmälningsformulär till skrivarkurs för ungdomar. Första kursen löper under jullovet på distans via plattformen Discord.

Skrivarkurs för ungdomar

Ålder: 14-19 år
Är du intresserad av att skriva? Drömmer du om att bli författare? Kanske skriver du rentav redan på ett bokmanus eller en novell? Då är den här lovkursen någonting för dig! Utveckla ditt skrivande genom att få kunskap om grundläggande verktyg som du kan använda i ditt skrivande.

Behövs några förkunskaper för skrivarkurs för ungdomar? Nej, du behöver inte ha några grundkunskaper sedan tidigare. Det enda som krävs är ett skrivintresse! (Och valfri teknisk pryl där du kan signa in för våra möten.)

Pris: 995 kr

Vi träffas varje tisdag under tre veckor. Kurstillfällena är 21/12, 28/12 och 4/1 klockan 13:00.

Reservation för att antalet kursdeltagare minst måste bli 5 stycken. Varje kurstillfälle tas max 20 elever emot.

BOKA TIDIGT RABATT! 895 kr. Hela oktober månad får du 100 kr i rabatt om du anmäler dig till kursen. Erbjudandet gäller alltså fram till söndagen den 31 oktober (med reservation för om kursen blir fullbokad, du erbjuds då plats på väntelista).

Mer info om kursen samt bokningsformulär finns här. Varmt välkommen med din anmälan!

skrivarkurs för ungdomar

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Det finns fortfarande möjlighet att skräddarsy egna kurser via skrivcoachnings- eller lektörstjänsterna. Mer information om dessa tjänster finns här.

Jag hjälper alltså även dig som är ungdom och skriver!

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *