Skrivande

Vinn skrivarhandbok av Jennie Nash

Jag har ju lovat att det ska bli en tävling när jag fick över 100 följare på Instagram och nu är den dagen kommen! Alltså är dagens extrainlägg till för att annonsera tävlingen: Vinn skrivarhandbok av Jennie Nash!

Priset i potten är alltså denna gång Jennie Nash’s bok ”The Writer’s Guide to Agony and Defeat” (The 43 Worst Moments in the Writing Life and How to Get Over Them). Lång titel. På engelska. Men lättläst. Anledningen till att jag väljer att lotta ut den här boken är flera. Dels har jag läst den och kan rekommendera den. Dels tror jag den passar ett brett spann av författare, från aspirerande till mer rutinerade. De flesta tvivlar någon gång på sin förmåga eller oroar sig för det framtida skrivandet på ett eller annat sätt… (jag har nog gått igenom de flesta orosmoment redan i den här boken, förutom dem om hur man hanterar att vara en bästsäljande författare). Men lugn, bara lugn! Detsamma gäller för Jennie Nash… och hon har även reflekterat kring vilket tankesätt du kan ha för att komma vidare. Lättläst sak som alla kommer igenom och med superbra innehåll!

Lisa Cron som skrivit en av mina favoritskrivarhandböcker ”Wired for Story” anger om Jennie Nash att hon ”… är min guru.” Bara en sån sak!?!

PS. Boken är i superfint skick, jag är rädd om mina klenoder!

Vinn skrivarhandbok - såhär gör du

Gå in på Instagram och leta upp mig där, jag heter @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Följ instruktionerna från dagens inlägg (8/10). Lätt som en plätt!

Tävlingen avslutas nästa fredag (15 oktober) vid midnatt och avslöjas någon gång inom de närmsta dagarna (när jag hunnit dra vinnaren). Tävlingen är alltså privat och Instagram står inte bakom den. 

att redigera manus

Och när jag ändå är här... Vill du synas i ett kommande författarporträtt på bloggen?

Jag hoppas att författarporträtten ska kunna bli ett återkommande inlägg på bloggen även nästa år, men då behöver jag också fler författare att skriva om! Om du som läser detta har publicerat något (egentligen enda kravet för att få vara med) och känner att du kan tänka dig att berätta om din författarresa, så kontakta mig gärna! Då får du ett formulär tillbaka som du kan ha till grund när du skriver ihop ditt porträtt. Du når mig via mail  eller genom kontaktformuläret som finns här.

Spana gärna in tidigare publicerade författarporträtt (du kan klicka på respektive namn för att komma direkt till inlägget):
Anna Fridh
Anna Breitholtz Monsén
Elisabeth Hochschorner
Rebecca Romero
Emma Alexson Accaoui
Jennifer Berglund

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *