anlita mig som lektör
Skrivande

Författarhemsida – Midgårdsormen får systersida

I helgen sjösattes äntligen min författarhemsida. Det har varit en väldigt händelserik (nästan intill kaos faktiskt) höst och det har tagit mer tid än jag tänkt att försöka få i ordning en hemsida som enbart handlar om mitt författande (för en sån bör ju varje författare ha, eller hur!?!).

Författarhemsida

Tanken är alltså att mitt författande ska få skina och hamna i fokus på den nya hemsidan medan verksamhetsdelen och skrivbloggen finns här på Midgårdsormen. De båda sidorna kommer att komplettera varandra bra enligt min mening, men de har också täta länkar.

Utgivningen av min debutbok MYTOMANEN PÅ MADEIRA närmar sig med stormsteg. Senaste släppmånad jag fått är i april 2022, men jag har inte hört något spikat datum ännu. På författarhemsidan finns nu baksidestexten till boken och mer info kommer såklart att komma!

författarhemsida

Här har jag lagt in ett klipp från sidan. Visst blev layouten snygg?

Författarbesök

Någonting jag alltid drömt om, ända sedan jag började skriva, är också att få inspirera andra till att följa sina skrivdrömmar. Som lektör får jag möjlighet att göra detta, MEN som författare har jag nu också möjlighet att erbjuda författarbesök. Det här kan ni läsa mer om på den nya hemsidan. Jag planerar också att strukturera upp föreläsningar som handlar och fördjupar i ämnet kring bokutgivning.

Ensam är inte stark

Precis som att ensam inte är stark i andra sammahang så hade jag inte klarat att lansera den här sidan själv heller. Jag har fått så mycket otroligt fin hjälp från maken! Visst är det skönt att kunna ta vara på dem runtomkring sig!

Författarhemsida - länk

Ni hittar den nya hemsidan på jennyhansson.se

Kika gärna in!

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *