coverreveal mytomanen på madeira
Skrivande

Coverreveal Mytomanen på Madeira

Varför inte börja dagen med nåt riktigt kul – coverreveal Mytomanen på Madeira? Jag har på senaste tiden haft en liten svacka i skrivandet, men nu har det börjat vända. Senaste glada nyheten fick jag från mitt förlag (Lind & Co) nu i veckan. Nu är min debutroman sökbar på Storytel! Så nu är det väl hög tid att göra en formell coverreveal även på hemsidan och på sociala medier. Och visst är omslagsillustrationen snygg? Uppläsare är ingen mindre än Fredde Granberg, ser mycket fram emot att få lyssna på uppläsningen när den är klar. Trots att detta inte är en fantasy är jag säker på att det kommer bli episkt! 😉

Släpps den 4 juli 2022 – så boka in ett par hörlurar tills dess!

Mer om Mytomanen på Madeira

Baksidestext:
Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik.
Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

coverreveal mytomanen på madeira

Här läser du mer om Mytomanen på Madeira

Romanen är som sagt sökbar på Storytel, spana gärna in och bokmärk! Du hittar länken här.

På min författarsida finns också information om mina böcker (eller ja, just nu är det bara den här, men jag hoppas såklart få lägga till fler så småningom). Kika gärna in, ni hittar sidan här.

Huvudkaraktären Rasmus dyker upp som exempel lite då och då i mina blogginlägg, i inlägg nummer två i följetongen om karaktärer berättar jag mer om hur han kom till, du hittar inlägget här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *