Skrivande

Lektörsläsning erbjudande – boka förstakapitelanalys till 10 % rabatt

Det perfekta nyårslöftet är naturligtvis att avsätta tid för sitt skrivande och vad passar väl då bättre än att också boka en skrivcoach eller lektör? Därför finns det nu också ett lektörsläsning erbjudande för “Den viktiga starten” (eller en förstakapitelanalys) januari ut. Bra va?

Lektörsläsning erbjudande - 10 % rabatt på förstakapitelanalys hela januari

Under hela januari 2022 lämnar jag 10 % rabatt på mina “Den viktiga starten”-paket. De första kapitlen i din roman är de absolut viktigaste för att fånga ett förlags eller en agents intresse och är värda att lägga kraft och energi på. Jag har tidigare skrivit ett antal blogginlägg om varför starten är så otroligt viktig, länkar dessa nedan.

Mer info om lektörsläsning och “Den viktiga starten”-paket hittar du här. OBS! Erbjudandet gäller inte hela utlåtanden av manus.

Har du inte hunnit skriva din början ännu? Lugn, bara lugn. Du kan boka preliminär lektörsläsning nu men behöver inte skicka in direkt. Dock behöver du boka en vecka senast i april månad för att kunna ta del av erbjudandet. OBS! Du behöver normalt sett inte betala för läsningen förrän jag påbörjar den.

lektörsläsning erbjudande

Lektörsläsning erbjudande - länkar

Spana gärna in mina tidigare blogginlägg och tips om hur du “sätter” din början:

Början av din bok, varför är den så viktig? hittar du här.
Hitta början på din bok (att hitta en krok), hittar du här.

Det finstilta

JUST NU! Nystart i år? Passa på att boka lektörsläsning av “Den viktiga starten” innan den 31 januari så får du 10 % rabatt på de ordinarie priserna. Erbjudandet gäller mellan den 1 januari och 31 januari 2022 för “första starten”-paket, dvs. INTE för läsning av helt manus. Lektörsläsning behöver bokas, inte nyttjas under den tiden. Dock ska preliminär vecka för lektörsläsning av första starten bokas och ske senast under april månad. Förfakturering brukar nyttjas och faktura skickas normalt samtidigt som läsning påbörjas, men andra överenskommelser kan göras.

PS. Mytomanen på Maderia har fått släppdatum...

Min personliga höjdpunkt i år var så klart när min egen debut-feelgood fick både omslagsillustration och släppdatum samt uppläsare (Fredde Granberg, hur gick det till liksom!?!). Boken finns redan sökbar på Storytel? Läs gärna mer här. Du kan också besöka Storytels sida direkt, den finns här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *