Sommarsjälar 2022
Skrivande

Sommarsjälar 2022

Ni kommer väl ihåg att jag i december skrev ett inlägg om att det kunde vara bra för en förvirrad författarhjärna att ta sig an en novelltävling? Jag följde mitt eget råd och det hela slutade med att jag nu får lov att bidra med en novell i NOHIDING Förlags sommarantologi Sommarsjälar 2022.

Sommarsjälar 2022

Mitt bidrag heter Flickan under eken och handlar om Vidar som följt med en kompis för att stå på medeltidsmarknaden vid en slottsruin. Det går rykten om att ruinen är hemsökt men Vidar har aldrig trott på det övernaturliga. Under marknadsveckan träffar han Ebba, en flicka som är väldigt speciell och svår att komma inpå livet vilket triggar hans nyfikenhet. Tillsammans upplever de märkliga saker på området som får Vidar att vackla i sin tro. Finns det kanske något oförklarigt där ute ändå?

förboka sommarsjälar 2022

Jag kommer i ett senare inlägg delge hur novellen kom till, dela bilder på området som triggat min fantasi och hur karaktärerna kom till liv.

Antologin släpps någon gång sent i vår eller tidig sommar! Återkommer!

Sommarsjälar 2022 - länkar

Självklart måste jag återigen slå ett slag för inlägget om novelltävlingar, du hittar det här. Här finns också samlingslänkar för var du kan hitta novelltävlingar.
Förlaget som ger ut antologin Sommarsjälar 2022 heter NOHIDING förlag och har sedan tidigare flera trevliga utgivna antologier (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna NOHIDINGs hemsida här.

PS. Mytomanen på Maderia har fått släppdatum...

Du har väl inte missat att min ljudbok nu har fått både omslagsillustration och uppläsare samt finns sökbar på Storytel? Läs mer här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *