mytomanen på madeira blir e-bok
Skrivande

Mytomanen på Madeira blir e-bok

Förra veckan blev det klart att min debutroman Mytomanen på Madeira blir e-bok i regi av bokförlaget Saga Egmont. Jag har sedan tidigare ett ljudbokskontrakt med bokförlaget Lind & Co. , men nu kommer boken alltså i ytterligare ett format.

Mer om Mytomanen på Madeira

Baksidestext:
Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik.
Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

coverreveal mytomanen på madeira

Mer om Mytomanen på Madeira

Romanen är sökbar på Storytel redan nu, spana gärna in och bokmärk! Du hittar länken här. Ljudboken släpps den 4 juli 2022. När Mytomanen på Madeira blir e-bok är preliminärt e-bokssläpp samma dag.

På min författarsida finns också information om mina böcker och medverkan i antologier. Kika gärna in, ni hittar sidan här.

Huvudkaraktären Rasmus dyker upp som exempel lite då och då i mina blogginlägg, i inlägg nummer två i följetongen om karaktärer berättar jag mer om hur han kom till, du hittar inlägget här.

Någon gång ska jag också berätta mer om hela skrivprocessen och tillkomsten av boken, jag lovar!

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *