Framgångsrik och lycklig Monica Ivesköld
Skrivande

Vinn bok av Monica Ivesköld

Du har väl inte missat förra veckans författarporträtt av Monica Ivesköld? I inlägget lottar hon också ut en bok bland motiveringen i kommentarerna. Vinn bok av Monica Ivesköld, klicka här för att komma direkt till författarporträttet.

Lämna din kommentar i hennes inlägg så snart du kan, deadline för tävlingen är i morgon, det vill säga den 18 mars 2022!

Stort lycka till i tävlingen!

Mer om Framgångsrik & Lycklig

Såhär skriver Monica Ivesköld om boken: I ”FramgångsRIK & Lycklig” sammanställde jag 30 års insikter kring effektivitet, dvs att skapa mål och uppnå resultat, strukturera och planera för framgång och därmed lycka. Lycka leder till framgång men framgång leder inte alltid till lycka. Den boken är idag lika aktuell som den var då den lanserades. (Du läsa mer om boken genom att klicka här)

Thomas Alfredsson författarporträtt

Vill du precis som Monica Ivesköld dela med dig av din författarresa i ett kommande författarporträtt?
Om du som läser detta har publicerat något (egentligen enda kravet för att få vara med) och känner att du kan tänka dig att berätta om din författarresa, så kontakta mig gärna! Då får du ett formulär tillbaka som du kan ha till grund när du skriver ihop ditt porträtt. Du når mig på jenny.hansson@midgardsormen.nu eller genom kontaktformuläret som finns här.


Årets första gäst var Kent Klint Engman
 som berättar om sin egen utgivning av sina fantasyinspirerade böcker, besök gärna hans porträtt här. Kent har dessutom ställt upp och delat med sig av videor när jag ville illustrera hur en författare kan porträttera en karaktärs röst, kolla gärna in videorna i det här inlägget.
Petra Nyberg har skrivit den historiska romanen “Missgärningar”. Hennes porträtt hittar du här.
Boris Zetterlund har skrivit romanerna “Kabaré Vemod” och “Stumt ljus”. Hans porträtt finns här.
Lottie Barrklev har skrivit barnboken “Lille Lukas rymmer hemifrån” och även illustrerat utgåvan. Du hittar hennes mysiga porträtt här.

Förra årets gästskribenter finns nu samlade på den här samlingssidan, besök den gärna och kika in till några av mina härliga författarkollegor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *