bokserie antagen
Skrivande

Bokserie antagen av Saga Egmont

I dag är det min födelsedag. Och vad passar väl då bättre än att signera ett bokkontrakt? Jag har fått en bokserie antagen av Saga Egmont!

Bokserie antagen - Svenssons buss blir trilogi

Jag har inte skrivit överdrivet mycket om Svenssons buss här på senaste tiden, inte i de sociala medierna heller. När jag skickade ut boken till förlag så blev jag så nojig. Undrade om det skulle räcka hela vägen. Kanske hade jag till och med yppat för mycket tidigare, liksom antagit att bara för att jag fått ett kontrakt innan så var det självklart att bli det igen.

Men i dag blev det äntligen klart att Saga Egmont ger ut inte bara första delen 75 mil till Berlin utan också resterande delar i min tänkta serie om Svenssons buss som ljudbok och e-bok. De går just nu under arbetsnamnen Svenssons buss 2 och 3. Det ska bli så spännande att få fortsätta den här resan och att jag får möjlighet att skriva klart serien!

bokserie antagen

Jag återkommer med mer information om handling och även lite tillkomst av serien för den som är intresserad. Men jag kan utlova, rentav garantera, en riktigt fartfylld feelgood med riktigt härliga (och i ett fall bitter) huvudkaraktärer. Jag hoppas att den kommer att underhålla och roa många av er där ute!

Vill du redan nu veta mer om boken kan du besöka min “bokhylla” på min författarsida. Du hittar den här.

Följ gärna min resa på sociala medier om du inte redan gör det, jag delar både tips och inlägg från min skrivarvardag på instagram som @jennyviolahansson och du hittar mig också som Jenny Hansson på LinkedIn.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *