skrivkramp
Skrivande

Boka skrivarkurs distans ungdom

Nu går det äntligen att boka skrivarkurs distans ungdom igen då jag har släppt nya datum. Den här gången löper kursen under tre veckors tid på sommarlovet. Datumen är 18/6, 1/7 och 15/7.

Jag har också sänkt åldersgränsen från 14 år till 12 år då jag har märkt efterfrågan även från yngre skribenter. Och det är fantastiskt roligt!

Jag har dessutom förstått att flera av er skriver på engelska – inga problem. Själv är jag sedan tidigare utbildad lärare i engelska. Visserligen lägger vi inte fokus på språket i kursen utan berättartekniken och skrivarhantverket, men det kan ändå kännas tryggt att veta!

Varmt välkommen att boka skrivarkurs distans ungdom! (OBS: Om du är under 18 år krävs godkännande av målsman och att denne står som fakturamottagare, men all sådan info finns i bokningsformuläret, du hittar det här).

lektör, redaktör och korrekturläsare

Boka skrivarkurs distans för ungdomar

Ålder: 12-19 år
Är du intresserad av att skriva? Drömmer du om att bli författare? Kanske skriver du rentav redan på ett bokmanus eller en novell? Då är den här lovkursen någonting för dig! Utveckla ditt skrivande genom att få kunskap om grundläggande verktyg som du kan använda i ditt skrivande.

Behövs några förkunskaper för skrivarkurs för ungdomar? Nej, du behöver inte ha några grundkunskaper sedan tidigare. Det enda som krävs är ett skrivintresse! (Och valfri teknisk pryl där du kan signa in för våra möten.)

Pris: 995 kr

Vi träffas under tre tillfällen. Kurstillfällena är 18/6, 1/7 och 15/7 klockan 10:30-12:00. Observera att det första tillfället genomförs på en lördag och de övriga på fredagar.

Reservation för att antalet kursdeltagare minst måste bli 5 stycken. Varje kurstillfälle tas max 20 elever emot.

Mer info om kursen samt bokningsformulär finns här. Varmt välkommen med din anmälan!

skrivarkurs för ungdomar

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Det finns fortfarande möjlighet att skräddarsy egna kurser via skrivcoachnings- eller lektörstjänsterna. Mer information om dessa tjänster finns här.

Jag hjälper alltså även dig som är ungdom och skriver!

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *