coverreveal Mytomanen på Madeira e-bok
Skrivande

Coverreveal Mytomanen på Madeira e-bok

Varför inte avsluta veckan med nåt riktigt kul – coverreveal Mytomanen på Madeira e-bok? Sedan tidigare har ni säkert koll på att Mytomanen på Madeira blir ljudbok, men nyligen släppte jag nyheten att förlaget Saga Egmont också släpper boken som e-bok. Fördelen med att ha två olika förlag är att man också får möjlighet till två olika omslag och två coverreveals!

Ovan ser ni en bild på Saga Egmonts omslag, vilken jag tycker är minst lika fin som ljudbokens (den ser ni nedan). Jag älskar semesterkänslan som förmedlas i båda omslagen.

E-boken har, precis som ljudboken, planerat släpp till den 4 juli i år. Så införskaffa ett par hörlurar eller en läsplatta (eller varför inte både och), spänn fast säkerhetsbältet och sen kör vi!

Mer om Mytomanen på Madeira

Baksidestext:
Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik.
Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

coverreveal mytomanen på madeira

Ovan finner du illustrationen till ljudboken.

Här läser du mer om Mytomanen på Madeira

Romanen är som sagt sökbar på Storytel, spana gärna in och bokmärk! Du hittar länken här.

På min författarsida finns också information om mina böcker. Jag har nyligen också presenterat nyheten att Saga Egmont kommer att släppa min trilogi om Svenssons buss. Kika gärna in, ni hittar sidan här.

Huvudkaraktären Rasmus dyker upp som exempel lite då och då i mina blogginlägg, i inlägg nummer två i följetongen om karaktärer berättar jag mer om hur han kom till, du hittar inlägget här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *