samlingssida för författarporträtt
Skrivande

Sugen på bloggskrivande?

Söndagens inlägg uteblev eftersom jag varit ute på en researchresa till Berlin. Mer om detta kommer senare, redan på söndag kommer jag släppa ett första inlägg som handlar om *trumvirvel* research. Men innan dess tänkte jag bara lägga upp en liten blänkare, kanske finns det någon här ute som är sugen på bloggskrivande?

Om just du känner för att gästblogga, hör gärna av dig! Mer info följer nedan.

PS. Det är fortfarande för få anmälda till skrivarkursen med tänkt kursstart den 18 juni. Men fram till och med söndag tar jag fortfarande emot bokningar och hoppas att vi kan fylla upp! Läs gärna mer om kursen här.

Sugen på bloggskrivande?

Så vad krävs för att få blogga på Midgårdsormen? Egentligen inte så mycket mer än att du har ett intresse för något inom skrivande – ett mycket rimligt krav om jag får säga det själv.

Du behöver inte vara utgiven. Författardrömmen lever även för många som inte drömmer om att debutera. Eller som bara skriver för att ha kul på vägen dit. Eller för den som kämpar och ändå bara får refuseringar. Oavsett – på Midgårdsormen är alla välkomna! (Och skulle du vara utgiven så får du naturligtvis passa på att göra reklam för din bok!)

I juni kommer jag att köra ett litet tema om författarresearch så det är en liten bonus om du vill blogga på det temat, men alla inläggsförslag är välkomna!

sugen på bloggskrivande

Hur gör jag om jag är sugen på bloggskrivande?

Kontakta mig via formuläret på kontaktsidan, du hittar den här.

Vi har en liten kontakt där du berättar vad du vill skriva om alternativt bollar några förslag. Du skriver en text. Voilá – klart! Enklare kan det liksom inte bli! 🙂

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Det finns fortfarande möjlighet att skräddarsy egna kurser via skrivcoachnings- eller lektörstjänsterna. Mer information om dessa tjänster finns här.

Jag hjälper alltså även dig som är ungdom och skriver!

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *