anlita mig som lektör
Skrivande

Boka sommarens lektörsläsning

Nu är det hög tid att boka sommarens lektörsläsning! I dagens inlägg sammanställer jag lite kring de tjänster inom lektörsläsning och skrivcoachning som jag erbjuder. Jag berättar också om nyheten att teckna ett månadsabonnemang för skrivcoachning. Du bokar lektörsläsning genom att använda kontaktformuläret som finns här. Du förbinder dig inte till något genom att skicka en förfrågan.

PS. Lektörsläsning av helt manus behöver du oftast boka ett litet tag innan, men kortare uppdrag kan jag ibland ta fort.

Dags att boka sommarens lektörsläsning

Vad är skillnaden mellan skrivcoachning och lektörsläsning?

Jag har tidigare skrivit en rad inlägg på bloggen som handlar om vad en lektör är och hur skrivcoachning går till. Men det kortfattade svaret handlar om att skrivcoachning är respons under författarens skapandeprocess och lektörsläsning görs av helt manus efter att författaren har ett färdigt och genomarbetat utkast.

Några av dessa inlägg lägger jag under länktipsrubriken nedan. Men mer information om skrivcoachning och lektörsläsning hittar på den här sidan.

Jag vill gärna slå ett slag för den nya månadsabonnemangstjänsten för skrivcoachning, där ger jag samma typ av kommentarer som när jag lektörsläser.

boka sommarens lektörsläsning

Boka sommarens lektörsläsning - månadsabonnemang skrivcoachning

Ni har frågat och jag har lyssnat – nu går det att boka månadsabonnemang för skrivcoachningtjänst för att ha en deadline att arbeta mot. Det innebär att du lämnar 1-2 texter och får respons av mig per månad.

Pris (inkl moms)

595 kr för max 2000 ord i en månadsinlämning.
1190 kr för max 4000 ord i en alternativt två månadsinlämningar om max 2000 ord om gången.

Tjänsten löper på månadsvis och det finns ingen bindningstid eller dylikt, däremot behöver du säga upp tjänsten i samband med en inlämning så att jag kan planera den fortsatta verksamheten. Det är dock naturligtvis helt okej att testa en inlämning och sedan bestämma sig för om man vill fortsätta.

Respons lämnas normalt sett inom 2 veckor från inlämningstillfället. Jag lämnar samma typ av kommentarer som när jag lektörsläser, men du får ingen lektörssammanställning utan kommentarer rakt i texten.

Det finns naturligtvis en pedagogisk baktanke med varför jag begränsat till just de respektive maxantalen för ord, jag berättar mer om det i ett framtida blogginlägg.

lektör

Boka sommarens lektörsläsning - länkar

Här hittar ni mer om skrivcoachning- och lektörstjänsterna.
Här finns tips på när det är dags att anlita lektör för helt manus.
Vad är skrivcoachning? Läs mer i det här inlägget.
Exempel på lektörsutlåtande hittar du här.

Fortfarande osäker på om det är en skrivcoach eller lektör du behöver? Hör av dig! (Och du, du vet väl att jag provläser och ger respons på upp till 500 ord kostnadsfritt om du överväger att anlita lektör/skrivcoach?)

Du beställer tjänsten via kontaktformuläret här.
Varför anlita mig som lektör? Läs mer här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *