julkaraktärer
Skrivande

Jul igen 2022

Det hela började med att jag i december skrev ett inlägg om novelltävlingar. Efter att ha skickat in ett bidrag till NOHIDING Förlags sommarantologi Sommarsjälar hamnade jag med i novellsamlingen med ett bidrag som heter Flickan under eken. Men det slutade ju inte där. Jag fick blodad tand för novelltävlingar och skickade även in ett bidrag till NOHIDINGs julantologi med deadline 1 juni. Häromdagen fick jag beskedet att min novell Gårdstomten också blivit antagen att delta i novellsamlingen Jul igen 2022. Vilken ära och lycka!

Jul igen 2022

Mitt bidrag heter alltså Gårdstomten och handlar om gårdstomten Vred som levt ensam på gården sedan bonden lämnade. En vinterdag anländer en familj för att bosätta sig i huset. Frågan är vad som händer när Vreds vanor och traditioner möter den moderna familjens vanor?

jul igen 2022

Jag kommer i ett senare inlägg delge hur novellen jag egentligen inte hade tid att skriva kom till, kanske blir det också lite smått om den lite buttre karaktären Vred och vilken inspiration jag haft för gårdsmiljön.

Återkommer med releasedatum när jag vet!

Förbeställ Jul igen 2022

Självklart vill du redan nu förboka ditt ex av antologin! Du får ju hela 24 noveller i en bok.

Du förbokar enklast genom att fylla i kontaktformuläret på hemsidan (du hittar det här, välj Förbokning Jul igen 2022 i ämneslisten). I meddelandet fyller du i hur många ex. du önskar, om du vill ha den signerad av mig och adress om boken ska skickas alt. övrig info.

Antologin kostar 159 kr vid avhämtning i Vänersborg (dvs. utan porto).
Antologin inklusive porto kostar 221 kr.

Jag bekräftar din förbokning och återkommer med betalningsinfo närmare releasedagen (preliminärt någon gång i oktober). Observera dock att förbokningen är bindande.

novelltävlingar

Jul igen 2022 - länkar

Läs gärna mer om mitt författarskap på den här sidan, jag uppdaterar den löpande även med releasedatum: jennyhansson.se/bocker

Självklart måste jag återigen slå ett slag för inlägget om novelltävlingar, du hittar det här. Här finns också samlingslänkar för var du kan hitta novelltävlingar.

Förlaget som ger ut antologin Jul igen 2022 heter NOHIDING förlag
och har sedan tidigare flera trevliga utgivna antologier (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna NOHIDINGs hemsida här.

coverreveal mytomanen på madeira

PS. Mytomanen på Maderia har snart release

Du har väl inte missat att min debutroman nu har fått både omslagsillustration och uppläsare samt finns sökbar på Storytel? Release 4 juli! Läs mer här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *