vinn mytomanen
Skrivande

Vinn Mytomanen på Madeira

Jag har lyckats komma över två exemplar av från förlaget av e-boken MYTOMANEN PÅ MADEIRA som jag tänkte lotta ut! Tävlingen går av stapeln på Instagram! Så ta chansen och vinn Mytomanen på Madeira.

Vinn Mytomanen på Madeira - såhär gör du

Gå in på Instagram och leta upp mig där, jag heter @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Följ instruktionerna från dagens inlägg (23/6) – jag anger dem också nedan men tävlingssvar måste alltså lämnas på Instagram för att jag ska kunna ha med dem i utlottningen. Lätt som en plätt!

1. Kommentera det här inlägget och svara på frågan: Varför vill du vinna MYTOMANEN PÅ MADEIRA?

2. Tagga två kompisar du tror kan vara intresserade.

3. Gilla gärna.

4. En extra ”lott” om du delar i stories. Men glöm inte tagga mig så jag kan se det och notera i så fall.

Tävlingen avslutas vid midnatt söndag den 3 juli och avslöjas på bokens releasedag den 4 juli. Notera att tävlingen är privat och att Instagram inte står bakom den. 

Mytomanen på Madeira

coverreveal mytomanen på madeira

Release: 4 juli 2022 som ljudbok och e-bok på bokförlagen Lind & Co respektive Saga Egmont. Kommer finnas där ljudböcker och e-böcker finns. Den finns nu sökbar på Storytel, klicka här.

Omslag till ljudboken finns till vänster.

Baksidestext: Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

coverreveal Mytomanen på Madeira e-bok

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *