coverreveal mytomanen på madeira
Skrivande

Release Mytomanen på Madeira!

Idag är dagen! Äntligen är det dags för release av MYTOMANEN PÅ MADEIRA! Den finns i valfri ljudbokstjänst både som e-bok och ljudbok. E-boken finns på ytterligare några ställen.

Mer om Mytomanen på Madeira

coverreveal mytomanen på madeira

Release Mytomanen på Madeira: 4 juli 2022 som ljudbok och e-bok på bokförlagen Lind & Co respektive Saga Egmont. Kommer finnas där ljudböcker och e-böcker finns. Den finns nu sökbar på Storytel, klicka här.

Omslag till ljudboken finns till vänster.

Baksidestext: Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Var hittar jag MYTOMANEN PÅ MADEIRA?

Söktjänsterna är din vän, även på bokhandlarnas sidor, men jag samlar några länkar nedan:

Mytomanen på Madeira på Storytel (ljudbok och e-bok), klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bookbeat (ljudbok och e-bok), klicka här.

Självklart uppskattar jag om du lämnar ett omdöme i de tjänster som tillåter 🙂 Men mest av allt hoppas jag bara att du får en riktigt underhållande läsupplevelse!

Läs mer längre ner för din chans att vinna en anteckningsbok med det fina e-boksomslaget (som du ser nedan).

coverreveal Mytomanen på Madeira e-bok

Länkar till tidigare inlägg

Jag delar ofta tips om skrivande. Jag har använt referenser till MYTOMANEN PÅ MADEIRA ett antal gånger. Bland annat förekommer Rasmus i ett inlägg om hur jag skapade min huvudkaraktär, det hittar du här. Vidare skrev jag ett inlägg om bakom kulisserna på boken i går, det hittar du här.

Att gestalta genom dialog är ett annat av mina favoritinlägg där jag delar ett utdrag från början av MYTOMANEN PÅ MADEIRA, du hittar inlägget här.

Självklart får du inte heller missa inlägget om vad tidigare testläsare tyckt (och inte tyckt) om boken! Du hittar det här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *