anlita mig som lektör
Skrivande

Debutantporträtt på Boktugg

I förrgår var dagen då MYTOMANEN PÅ MADEIRA hade release! Det hände en hel del under den dagen och jag har inte kunnat dela allt (det finns dessutom mer att dela längre fram, men vi får ta en sak i taget). Jag vill dock gärna göra reklam för mitt debutantporträtt på Boktugg, så det blir ämnet för dagens inlägg!

Debutantporträtt på Boktugg

Rubriken är JENNY HANSSON DEBUTERAR MED ROMANTISK FEELGOOD – och porträttet finns alltså på Boktuggs hemsida, du hittar det direkt på den här länken. Så in och kika! (om inte annat för att se min makes namn angivet på författarporträttet).

Texten lyder såhär (men den bör upplevas på originalsidan):

Jag älskar lyckliga slut. Så när jag tänker efter är det nog inte så märkligt att jag började skriva just romantisk feelgood. Dessutom skriver jag för att få lite verklighetsflykt, jag menar verkligheten är ju redan … ja, verklighet.

En hel del läsare som inte läser feelgood tror ofta att genren innehåller berättelser utan djup. Men jag skulle vilja påstå det motsatta. De flesta feelgoodförfattare är duktiga på att väcka viktiga teman till liv i sina berättelser och jag strävar själv efter att inte bli något undantag. Faktum är att även om löftet till läsaren är just det där lyckliga slutet så kan mycket bli fel på vägen.

Mina berättelser tillkommer för att roa och underhålla. Jag siktar på fart, fläkt och härliga karaktärer. Och vilken historia blir inte bättre om den kryddas med lite romantik liksom? Men jag skriver också om teman som ligger mig nära hjärtat. Min målsättning är att den som tar del av mina verk ska bli berörd på djupet.

Mer om Mytomanen på Madeira

coverreveal mytomanen på madeira

Release Mytomanen på Madeira: 4 juli 2022 som ljudbok och e-bok på bokförlagen Lind & Co respektive Saga Egmont. Kommer finnas där ljudböcker och e-böcker finns. Den finns nu sökbar på Storytel, klicka här.

Omslag till ljudboken finns till vänster.

Baksidestext: Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Var hittar du MYTOMANEN PÅ MADEIRA?

Söktjänsterna är din vän, även på bokhandlarnas sidor, men jag samlar några länkar nedan:

Mytomanen på Madeira på Storytel (ljudbok och e-bok), klicka här.
Mytomanen på Madeira på Bookbeat (ljudbok och e-bok), klicka här.
På Adlibris finns både e-bok och ljudbok här.
På Bokus finns både e-bok och ljudbok här.

Självklart uppskattar jag om du lämnar ett omdöme i de tjänster som tillåter 🙂 Men mest av allt hoppas jag bara att du får en riktigt underhållande läsupplevelse!

coverreveal Mytomanen på Madeira e-bok

Ovan: Det härliga e-boksomslaget!

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *