sommarsjälar 2022
Skrivande

Sommarsjälar 2022 – äntligen här!

Det känns som en evighet sedan jag skrev att jag fått min första novell antagen (och det var ju rätt längesen, 18 januari faktiskt. Inlägget hittar du här). Nu är Sommarsjälar äntligen här i tryckt form (i det härliga formatet storpocket)!

Förlaget har haft lite problem med trycket på grund av omständigheter som de själva inte kunnat råda över, t.ex. pappersbrist. Men resultatet är fantastiskt nu när det äntligen är här och jag ser fram emot att få läsa noveller av alla fantastiska författare som fått en plats i antologin.

Nedan delger jag lite mer info om novellantologin. Botanisera gärna. Håll också utkik på min instagramsida efter en utlottning av böcker, jag lovar att en sådan är på gång om inte allt för lång tid!

Mer om Sommarsjälar

Coverreveal Sommarsjälar 2022

I en sommarnatt fylld med magi och
övernaturliga väsen går ingen säker.

Mina nakna fötter följer den svarta, kalla stengången som löper tvärs över det djupa stupet. För mig fram till det dunkla stenklotet, som själar skapas i. Jag lägger handflatan mot ytan där mina fingertoppar passar in. Stenen spricker upp och glider isär.

I Sommarsjälar tolkar 26 författare magin i sommaren och de själar som härskar under årets heta månader.

Du kan läsa mer om antologin och beställa den på t.ex. Bokus, då hittar du den här.

I antologin deltar jag med en novell. Novellen Flickan under eken handlar om Vidar som följt med en kompis för att stå på medeltidsmarknaden vid en slottsruin. Det går rykten om att ruinen är hemsökt men Vidar har aldrig trott på det övernaturliga. Under marknadsveckan träffar han Ebba, en flicka som är väldigt speciell och svår att komma inpå livet vilket triggar hans nyfikenhet. Tillsammans upplever de märkliga saker på området som får Vidar att vackla i sin tro. Finns det kanske något oförklarigt där ute ändå?

vinn sommarsjälar

Länkar - Sommarsjälar 2022

Besök gärna NOHIDING Förlags hemsida: https://nohidingforlag.com/

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om novellens tillkomst, det hittar du här. Fina bilder från området i Gräfsnäs utlovas!

UTE NU!

KOMMANDE!

coverreveal mytomanen på madeira
coverreveal 75 mil till Berlin

Mina tidigare utgivningar hittar du i bokhyllan på min författarhemsida på jennyhansson.se/bocker. Jag har bland annat skrivit en av årets sommarplågor på ljudbokssidan: MYTOMANEN PÅ MADEIRA.

Under kommande finns också 75 MIL TILL BERLIN, en käck feelgoodroman i lite samma anda som MYTOMANEN PÅ MADEIRA. Dessutom den första delen i trilogin om SVENSSONS BUSS. Du kan redan nu bokmärka den i ljudbokstjänsterna, t.ex på Storytel. Just nu ligger den under kategorin romance, men det är en felmärkning som förlaget lovat åtgärda! (Inte för att det är minsta fel på romance eller för att det inte ingår romantik i boken, men feelgood är ändå en mer passande genre).

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *