vinn sommarsjälar
Skrivande

Vinn Sommarsjälar

Äntligen är Sommarsjälar här, så som vi alla har längtat! Boken har blivit uppskjuten av omständigheter som förlaget inte kunde råda över ett par gånger, till exempel pappersbristen som just nu råder världen över. Som jag redan flaggat för är det nu dags att lotta ut ett exemplar (om många deltar kanske jag rentav lottar ut två…). Tävlingen går av stapeln på Instagram! Så ta chansen och vinn Sommarsjälar, boken ges ut i storpocket – ett perfekt format.

Mer om Sommarsjälar

Coverreveal Sommarsjälar 2022

I en sommarnatt fylld med magi och
övernaturliga väsen går ingen säker.

Mina nakna fötter följer den svarta, kalla stengången som löper tvärs över det djupa stupet. För mig fram till det dunkla stenklotet, som själar skapas i. Jag lägger handflatan mot ytan där mina fingertoppar passar in. Stenen spricker upp och glider isär.

I Sommarsjälar tolkar 26 författare magin i sommaren och de själar som härskar under årets heta månader.

Du kan läsa mer om antologin och beställa den på t.ex. Bokus, då hittar du den här.

I antologin deltar jag med en novell. Novellen Flickan under eken handlar om Vidar som följt med en kompis för att stå på medeltidsmarknaden vid en slottsruin. Det går rykten om att ruinen är hemsökt men Vidar har aldrig trott på det övernaturliga. Under marknadsveckan träffar han Ebba, en flicka som är väldigt speciell och svår att komma inpå livet vilket triggar hans nyfikenhet. Tillsammans upplever de märkliga saker på området som får Vidar att vackla i sin tro. Finns det kanske något oförklarigt där ute ändå?

Vinn Sommarsjälar - såhär gör du

Gå in på Instagram och leta upp mig där, jag heter @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Följ instruktionerna från dagens inlägg (16/8) – jag anger dem också nedan men tävlingssvar måste alltså lämnas på Instagram för att jag ska kunna ha med dem i utlottningen. Lätt som en plätt!

1. Tagga två kompisar du tror kan vara intresserade i en kommentar, du får gärna skriva en rad eller två om varför du vill vinna men det är inget tvång.

2. Gilla.

3. En extra ”lott” om du delar i stories. Men glöm inte tagga mig så jag kan se det i så fall.

Tävlingen avslutas vid midnatt fredag den 26 augusti och avslöjas strax därefter. Notera att tävlingen är privat och att Instagram inte står bakom den. 

vinn sommarsjälar

Länkar - Vinn Sommarsjälar

Besök gärna NOHIDING Förlags hemsida: https://nohidingforlag.com/

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om novellens tillkomst, det hittar du här. Fina bilder från området i Gräfsnäs utlovas!

UTE NU!

KOMMANDE!

coverreveal mytomanen på madeira
coverreveal 75 mil till Berlin

Mina tidigare utgivningar hittar du i bokhyllan på min författarhemsida på jennyhansson.se/bocker. Jag har bland annat skrivit en av årets sommarplågor på ljudbokssidan: MYTOMANEN PÅ MADEIRA.

Under kommande finns också 75 MIL TILL BERLIN, en käck feelgoodroman i lite samma anda som MYTOMANEN PÅ MADEIRA. Dessutom den första delen i trilogin om SVENSSONS BUSS. Du kan redan nu bokmärka den i ljudbokstjänsterna, t.ex på Storytel. Just nu ligger den under kategorin romance, men det är en felmärkning som förlaget lovat åtgärda! (Inte för att det är minsta fel på romance eller för att det inte ingår romantik i boken, men feelgood är ändå en mer passande genre).

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *