vinn sommarsjälar
Skrivande

Vinnare Sommarsjälar

Vinnare Sommarsjälar! Tävlingen om Sommarsjälar på instagram är avgjord. Det blev @bokdaling och @bookslukaren som tog hem varsitt exemplar av boken. Stort grattis till er! Ni andra som deltog och inte vann – ni kan ändå få tag på boken, nedan tipsar jag om var du kan få tag på den!

Ett starkt tips är dock att ni fortsätter följa mig på Instagram, där hittar du mig som  @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Snart är det dags för ny bokrelease och det kommer garanterat fler utlottningar i närtid!

Mer om Sommarsjälar

Coverreveal Sommarsjälar 2022

I en sommarnatt fylld med magi och
övernaturliga väsen går ingen säker.

Mina nakna fötter följer den svarta, kalla stengången som löper tvärs över det djupa stupet. För mig fram till det dunkla stenklotet, som själar skapas i. Jag lägger handflatan mot ytan där mina fingertoppar passar in. Stenen spricker upp och glider isär.

I Sommarsjälar tolkar 26 författare magin i sommaren och de själar som härskar under årets heta månader.

Du kan läsa mer om antologin och beställa den på t.ex. Bokus, då hittar du den här.

I antologin deltar jag med en novell. Novellen Flickan under eken handlar om Vidar som följt med en kompis för att stå på medeltidsmarknaden vid en slottsruin. Det går rykten om att ruinen är hemsökt men Vidar har aldrig trott på det övernaturliga. Under marknadsveckan träffar han Ebba, en flicka som är väldigt speciell och svår att komma inpå livet vilket triggar hans nyfikenhet. Tillsammans upplever de märkliga saker på området som får Vidar att vackla i sin tro. Finns det kanske något oförklarigt där ute ändå?

sommarsjälar 2022

Länkar - Vinnare Sommarsjälar

Besök gärna NOHIDING Förlags hemsida: https://nohidingforlag.com/

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om novellens tillkomst, det hittar du här. Fina bilder från området i Gräfsnäs utlovas!

Ps. Nu är den äntligen ute som kommande... 75 mil till Berlin

coverreveal 75 mil till Berlin

75 MIL TILL BERLIN, första delen i trilogin om Svenssons buss.

Release: 6 oktober 2022, ges ut av Saga Egmont som ljudbok och e-bok. Läs mer och bokmärk på t.ex. Storytel (klicka här) eller Bokus (klicka här).

Samuel och hans barndomsvänner Joakim och Freddie bor av en ren slump i Berlin. Joakim vill egentligen återvända till Göteborg och jobbet som matematiker, medan Freddie drömmer om att komma in på en musikalutbildning i London. När Samuel kommer på idén att de ska starta ett bussbolag och anordna paketresor till Berlin är hans vänner därav lite motvilliga.

Allt eftersom deras företag Svenssons buss kommer igång sätts en rad av händelser i rullning som kommer att skaka om killarnas liv rejält. Vem är hon egentligen, den enda flickan som någonsin tackat nej till en träff med Samuel? Ska Freddie någonsin fatta mod att bjuda ut den danska receptionisten som han är övertygad om är hans livs kärlek? Och är Joakims vänskap med ingenjörsstudenten Daniel verkligen vad den utger sig för att vara?

Och den största frågan av allt – kommer det nystartade resebolaget splittra trion eller blir det den framgångssaga Samuel drömmer om?

”75 mil till Berlin” är en underhållande roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap och kärlek samt vikten av att kämpa för sin dröm.

Fler av mina pågående och kommande utgivningar hittar du i bokhyllan på min författarhemsida jennyhansson.se/bocker. Jag har bland annat skrivit en av årets sommarplågor på ljudbokssidan: MYTOMANEN PÅ MADEIRA.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *