Saga Egmont 75 mil till Berlin
Skrivande

Dubbeltävling – vinn skrivcoachning och e-bok!

Äntligen dubbeltävling!!! För att fira 313 följare på Instagram bestämde jag mig för att lotta ut skrivcoachning i skriftligt format, men finns även finfint tröstpris i form av anteckningsbok och en liten hemlig goodie!!! Varför är 313 följare värt att fira? Tja … Vem vill inte fira att man har samma antal följare som Kalle Ankas regplåt liksom!?! Och för att det snart är dags för nytt boksläpp (hurra!!) har jag dessutom bestämt mig för att lotta ut ett e-boksexemplar av 75 mil till Berlin. Båda tävlingarna finns på Instagram och tävlingen om e-boken sker i samarbete med @systrarnaboktokiga. Vinn skrivcoachning och e-bok!

vinn skrivcoachning

Vinn skrivcoachning - vad ingår

Jag är, förutom författare, också lektör och skrivcoach. Det du tävlar om den här gången är en skriftlig genomgång av en text om max 1000 ord. Det går bra att välja att skicka över din början och således få en förstakapitelanalys. Det som ingår i vinsten är:

  • kort sammanfattning av textens styrkor och svagheter
  • kommentarer med exempel i texten

Värde: ca 400 kr (ingen vinstskatt behöver utgå)

Ett tröstpris i form av en anteckningsbok (perfekt för noteringar till skrivandet) och en liten hemlig medföljande goodie kopplad till min kommande roman lottas också ut… På bilden nedan finns det hemliga medföljande priset i chokladasken!!

Det finstilta: Vinst måste nyttjas senast 2022-12-31. Det går bra att skicka in en text som är längre än 1000 ord, men då utgår en kostnad för mellanskillnaden (dvs. 400 kr räknas av från ordinarie pris i prislistan på hemsidan. Du hittar hela prislistan för skrivcoachning på den här länken).

Vinn skrivcoachning - så här gör du

Gå in på Instagram och leta upp mig där, @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Följ instruktionerna från dagens inlägg (30/9) – jag anger dem också nedan men tävlingssvar måste alltså lämnas på Instagram för att jag ska kunna ha med dem i utlottningen. Lätt som en plätt!

1. Tagga två kompisar du tror kan vara intresserade att delta i utlottningen i en kommentar. Du får gärna skriva en rad eller två om varför du vill vinna.

2. Gilla.

3. En extra ”lott” om du delar i stories. Men glöm inte tagga mig så jag kan se det i så fall.

Tävlingen avslutas vid midnatt fredag den 7 oktober och avslöjas strax därefter. Notera att tävlingen är privat och att Instagram inte står bakom den.

vinn e-bok 75 mil till Berlin

Vinn e-boken 75 mil till Berlin

För att fira att det snart är dags för release lottar jag i samarbete med @systrarnaboktokiga ut ett exemplar av e-boken 75 mil till Berlin. Läs mer nedan!

Vinn e-boken 75 mil till Berlin så här gör du

Nedanstående är hämtat från @systrarnaboktokigas Instagraminlägg om tävlingen från den 28/9, så för att tävla behöver du besöka det och lämna kommentaren! Men infon om hur du går till väga följer nedan:

Vinn e-boken 75 mil till Berlin av @jennyviolahansson .

Handling:
Samuel och hans barndomsvänner Joakim och Freddie bor av en ren slump i Berlin. Joakim vill egentligen återvända till Göteborg och jobbet som matematiker, medan Freddie drömmer om att komma in på en musikalutbildning i London. När Samuel kommer på idén att de ska starta ett bussbolag och anordna paketresor till Berlin är hans vänner därav lite motvilliga.

Allt eftersom deras företag Svenssons buss kommer igång sätts en rad av händelser i rullning som kommer att skaka om killarnas liv rejält. Vem är hon egentligen, den enda flickan som någonsin tackat nej till en träff med Samuel? Ska Freddie någonsin fatta mod att bjuda ut den danska receptionisten som han är övertygad om är hans livs kärlek? Och är Joakims vänskap med ingenjörsstudenten Daniel verkligen vad den utger sig för att vara?
Och den största frågan av allt – kommer det nystartade resebolaget splittra trion eller blir det den framgångssaga Samuel drömmer om?

’75 mil till Berlin’ är en underhållande roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap och kärlek samt vikten av att kämpa för sin dröm.

För att tävla:
1. Följ oss (@systrarnaboktokiga) på Instagram och författaren (@jennyviolahansson).
2. Tagga 2 vänner som du tror skulle vilja vinna boken.
3. Dela på Instagram.

Vinnare dras den 5:oktober.

UTE NU!

KOMMANDE!

coverreveal mytomanen på madeira
coverreveal 75 mil till Berlin

Mina tidigare utgivningar hittar du i bokhyllan på min författarhemsida på jennyhansson.se/bocker. Jag har bland annat skrivit en av årets sommarplågor på ljudbokssidan: MYTOMANEN PÅ MADEIRA.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *