Jul igen 2022
Skrivande

Vinn Natten går tunga fjät – Jul igen 2022

Årets härligaste julkalender är här! För vad kan vara bättre än en adventskalender full med noveller!?! Årets Jul igen 2022 från NOHIDING Förlag heter i år Natten går tunga fjät och där deltar jag med novellen Gårdstomten. Jag tar också tillfället i akt att lotta ut ett exemplar på Instagram! Så ta chansen och vinn Natten går tunga fjät, boken ges ut i storpocket – ett perfekt format. (Skulle ni bli väldigt många som tävlar så kanske jag rentav lottar ut två)

Mer om Jul igen 2022 - Natten går tunga fjät

Jul igen 2022 Natten går tunga fjät

Mörkret. Det suger själen ur en.

Inte ens prästerskapets lyktor förmår fördriva det. Det är knappt att jag ser ljusen där de slingrar sig uppför trappan till vår heligaste plats.

Alla är här för att be om nåd.

Mysiga sagor blandas med spännande verk i en härlig, ibland skrämmande, julstämningskompott.

Du kan läsa mer om antologin och beställa den på t.ex. Bokus, då hittar du den här.

Min novell Gårdstomten handlar om gårdstomten Vred som levt ensam på gården sedan bonden lämnade. En vinterdag anländer en familj för att bosätta sig i huset. Frågan är vad som händer när Vreds vanor möter den moderna familjens traditioner?

Vinn Natten går tunga fjät - såhär gör du

Gå in på Instagram och leta upp mig där, jag heter @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Följ instruktionerna från dagens inlägg (20/11) – jag anger dem också nedan men tävlingssvar måste alltså lämnas på Instagram för att jag ska kunna ha med dem i utlottningen. Lätt som en plätt!

1. Tagga två kompisar du tror kan vara intresserade i en kommentar, du får gärna skriva en rad eller två om varför du vill vinna men det är inget tvång.

2. Gilla.

3. En extra ”lott” om du delar i stories. Men glöm inte tagga mig så jag kan se det i så fall.

Det är så klart också kul om du vill följa mig, men det är inget tvång!

Tävlingen avslutas vid midnatt fredag den 25 november och avslöjas strax därefter så att vinnarna förhoppningsvis hinner få böckerna innan det är dags att öppna julkalendern! Notera att tävlingen är privat och att Instagram inte står bakom den. 

Länkar - Vinn Natten går tunga fjät

Besök gärna NOHIDING Förlags hemsida: https://nohidingforlag.com/

Besök gärna bokhyllan på min författarhemsida för att läsa mer om mig, mitt författarskap och mina utgivna och planerade verk, du hittar den här. Nedan hittar du mina tidigare publicerade verk, MYTOMANEN PÅ MADEIRA och 75 MIL TILL BERLIN.

ÖVRIG AKTUELL UTGIVNING

coverreveal mytomanen på madeira
coverreveal 75 mil till Berlin

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *