Coverreveal Bröllopskaos på Korfu
Skrivande

Coverreveal Bröllopskaos på Korfu

Varför inte börja dagen med nåt riktigt kul – coverreveal Bröllopskaos på Korfu? Den fristående fortsättningen på Mytomanen på Madeira finns nu sökbar på ljudbokstjänsterna! Så nu är det väl hög tid att göra en formell coverreveal även på hemsidan och på sociala medier. Inläsare blir även denna gång fantastiska Fredde Granberg. Jag menar, kan man vara annat än nöjd att Rasmus återigen får porträtteras av denna röst?

Preliminärt släppdatum 28 augusti 2023 – så boka in ett par hörlurar tills dess! (Och se till att lyssna på Mytomanen på Madeira innan dess, inte för att det är ett tvång då böckerna är fristående – men ojoj så mycket roligare det blir!)

Mer om Bröllopskaos på Korfu

Bröllopskaos på Korfu är andra delen i serien Trubbel i paradiset och handlar om Rasmus och bäste vännen Patriks galna äventyr på spännande orter utomlands. Den här gången styr de kosan till Korfu!

Baksidestext:
Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.
Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Jag utlovar minst lika mycket trams som i första boken! (Och drösvis med hundar!!!)

Och varför dröjer denna härliga bok ända till augusti kanske du undrar? Ja, jo … det var ju den där smärre detaljen att den inte är riktigt klar än då (jag fick napp på en pitch, hur det gick till tänker jag berätta om en annan gång så bokmärk bloggen). Men jag lovar: Den kommer vara färdig till släppdatum!

Här hittar du Bröllopskaos på Korfu (och mer om mig)

Romanen är som sagt sökbar på ljudbokstjänsterna, in och bokmärk redan nu!
Storytel hittar du den här.
Bookbeat hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Kika gärna in på min författarsida och läs mer om mina tidigare (och kommande) utgivna verk här.

Huvudkaraktären Rasmus dyker upp som exempel lite då och då i mina blogginlägg, i inlägg nummer två i följetongen om karaktärer berättar jag mer om hur han kom till, du hittar inlägget här.

UTE NU!

coverreveal mytomanen på madeira

Mytomanen på Madeira, del 1 i serien Trubbel i paradiset, finns där ljud- och e-böcker böcker finns. Den finns bl.a. på Storytel, (klicka här), eller på Bookbeat (klicka här).
Serien Trubbel i paradiset hittar du här på Storytel och Bookbeat. (klicka på respektive ljudtjänst)

UTE NU!

coverreveal 75 mil till Berlin

75 mil till Berlin, del 1 i Svenssons buss, finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:
75 mil till Berlin på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
75 mil till Berlin på Bokus, klicka här.
Serien Svenssons buss hittar du här på StorytelBookbeat och Nextory. (Klicka på respektive ljudtjänst)

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *