Vinn Förälskad i Berlin
Skrivande

Vinn Förälskad i Berlin – E-bok

Vinn FÖRÄLSKAD I BERLIN! Jag har lyckats komma över två exemplar av från förlaget av e-boken FÖRÄLSKAD I BERLIN som jag tänkte lotta ut! Tävlingen går av stapeln på Instagram! En av böckerna lottar jag dessutom ut tillsammans med första delen i serien, 75 MIL TILL BERLIN. Så ta chansen och var med och tävla!

Vinn Förälskad i Berlin - så här gör du

Gå in på Instagram och leta upp mig där, jag heter @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Vinn Förälskad i Berlin genom att följa instruktionerna från dagens inlägg (3/3) – jag anger dem också nedan men tävlingssvar måste alltså lämnas på Instagram för att jag ska kunna ha med dem i utlottningen. Du tävlar alltså om två vinster där förstapris är två e-böcker: 75 MIL TILL BERLIN och FÖRÄLSKAD I BERLIN och andrapriset e-boken FÖRÄLSKAD I BERLIN. Lätt som en plätt!

1. Kommentera inlägget och svara på frågan: Varför vill du vinna 75 MIL TILL BERLIN/FÖRÄLSKAD I BERLIN?

2. Tagga två kompisar du tror kan vara intresserade.

3. Gilla.

4. Följ gärna (inget tvång, men ibland kan det vara lite knepigt med kontakten om du vinner och inte följer)

5. En extra ”lott” om du delar i stories. Men glöm inte tagga mig så att jag kan se det.

Tävlingen avslutas vid midnatt torsdag den 9 mars och avslöjas fredagen den 10 mars. Notera att tävlingen är privat och att Instagram inte står bakom den. 

SVENSSONS BUSS

Serien Svenssons buss hittar du här på StorytelBookbeat och Nextory. (Klicka på respektive strömningstjänst). Du kan också läsa mer om handlingen till mina tidigare släppta och kommande verk på “bokhyllan” på min författarhemsida, du hittar den här.

Självklart ska du även följa @svenssonsbuss på Instagram: Klicka här!

coverreveal 75 mil till Berlin

75 mil till Berlin, del 1 i Svenssons buss, finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat på:
75 mil till Berlin på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
75 mil till Berlin på Bokus, klicka här.

Coverreveal Förälskad i Berlin

Förälskad i Berlin, del 2 i Svenssons buss, släpps den 9 mars, men går att bokmärka redan nu på flera ljudbokstjänster.
På Storytel hittar du den här.
På Bookbeat hittar du den här (just nu enbart e-bok).
Nextory hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här (just nu enbart e-bok).

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *