Coverreveal Förälskad i Berlin
Skrivande

Release Förälskad i Berlin

I går var det äntligen dags för release av FÖRÄLSKAD I BERLIN, del 2 i serien om Svenssons buss. Den finns i valfri ljudbokstjänst både som e-bok och ljudbok!

Självklart uppskattar jag om du lämnar ett omdöme i de tjänster som tillåter 🙂 Men mest av allt hoppas jag bara att du får en riktigt underhållande läsupplevelse! Och du – du har väl inte missat del 1 i Svenssons buss?

Mer om Förälskad i Berlin

Coverreveal Förälskad i Berlin

Storytel hittar du titeln här.
På Bookbeat hittar du titeln här (just nu enbart e-bok).
Nextory hittar du titeln här.
Adlibris finns titeln här (just nu enbart e-bok).

Handling: Barndomsvännerna Samuel, Freddie och Joakim bor i Berlin, varifrån de också driver reseföretaget Svenssons buss. Bolaget står inför ny expansion inför den kommande Alla hjärtans dag – resor med dejtingtema. Åtminstone på papperet. Frågan är om Samuel ska hinna få rätsida på allt i tid. I bakgrunden tisslas det om strejk i lokaltrafiken, men inte ska väl det påverka den privata resebranschen?
När deras gemensamma vän Christians ex-fru hävdar att Samuel är pappa till hennes yngsta barn ställs allt på ända, för hur ska han kunna berätta om sitt tidigare sorglösa leverne för flickvännen Gabi?

Freddie och hustrun Anne bor i förorten tillsammans med dottern Nina och trots en något stormig vardag med sömnlösa nätter och vardagspussel som ska lösas är familjen lycklig. Åtminstone tills Anne vill ha fler barn.

Och för Joakim och Daniel verkar världen stanna upp varje gång de rör vid varandra – men inte alltid på ett bra sätt. Inte ens föräldrarna verkar kunna förstå att han numera delar sitt liv med en man, och Joakim är rädd att hans egna rädslor ska leda till att han förlorar sin stora kärlek.

”Förälskad i Berlin” är en feelgood-roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap, kärlek och vikten av att kämpa tillsammans.

Missa inte 75 mil till Berlin, del 1 i Svenssons buss!

coverreveal 75 mil till Berlin

75 MIL TILL BERLIN, första delen i trilogin om Svenssons buss.
Release: 6 oktober 2022, ges ut av Saga Egmont som ljudbok och e-bok.

Finns bl.a. på Storytel (klicka här), Bookbeat (klicka här) eller Nextory (klicka här). Men du har också möjlighet att ladda ner den via nätbokhandlarna som digitala filer.

Samuel och hans barndomsvänner Joakim och Freddie bor av en ren slump i Berlin. Joakim vill egentligen återvända till Göteborg och jobbet som matematiker, medan Freddie drömmer om att komma in på en musikalutbildning i London. När Samuel kommer på idén att de ska starta ett bussbolag och anordna paketresor till Berlin är hans vänner därav lite motvilliga.

Allt eftersom deras företag Svenssons buss kommer igång sätts en rad av händelser i rullning som kommer att skaka om killarnas liv rejält. Vem är hon egentligen, den enda flickan som någonsin tackat nej till en träff med Samuel? Ska Freddie någonsin fatta mod att bjuda ut den danska receptionisten som han är övertygad om är hans livs kärlek? Och är Joakims vänskap med ingenjörsstudenten Daniel verkligen vad den utger sig för att vara?
Och den största frågan av allt – kommer det nystartade resebolaget splittra trion eller blir det den framgångssaga Samuel drömmer om?

“75 mil till Berlin” är en underhållande roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap och kärlek samt vikten av att kämpa för sin dröm.

Jenny Hansson är en svensk författare, skrivcoach och lektör. Hon skriver främst feelgood-böcker, och debuterade med romanen Mytomanen på Madeira (2022). Läs mer om hennes utgivningar på hennes författarhemsida jennyhansson.se, du hittar den här.

Tidigare utgivning

coverreveal mytomanen på madeira

Mytomanen på Madeira släpptes den 4 juli 2022 som ljudbok och e-bok på bokförlagen Lind & Co respektive Saga Egmont. Finns där ljudböcker och e-böcker finns. Bland annat hittar du den här:

Storytel (ljudbok och e-bok), klicka här.
Bookbeat (ljudbok och e-bok), klicka här.
Nextory (e-bok), klicka här.

Release 75 mil till Berlin - länkar

Serien Svenssons buss hittar du här på StorytelBookbeat och Nextory. (Klicka på respektive ljudtjänst och prenumerera!)

Självklart ska du även följa @svenssonsbuss på Instagram: Klicka här!

Kika gärna in på min författarsida och läs mer om mina tidigare (och kommande) utgivna verk här.

I samband med release av 75 mil till Berlin lade jag ut ett inlägg med diverse roliga länkar där du bland annat kan testa vem av karaktärerna du är mest lik, du hittar det här.

Självklart ska du inte heller missa vad min förläggare tycker om boken. Ebba Vult von Steyern på Saga Egmont svarar även på frågor om hur förlagen bedömer inkomna manus, det är helt enkelt ett inlägg du INTE vill missa! Du hittar det här.

Jag delar ofta tips om skrivande och har använt referenser till 75 MIL TILL BERLIN ett antal gånger. Början av boken hittar du i ett inlägg där jag analyserar den så viktiga kroken i början av en roman, du hittar det HÄR. Jag har också skrivit ett inlägg om research där jag visar hur man sömlöst får in information utan att det blir styltigt. Kika gärna in och läs om när killarna pluggar bussteori inför slutprovet … (du hittar inlägget här).

Saga Egmont 75 mil till Berlin

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *