Trubbel i paradiset i tryckt format
Skrivande

Trubbel i paradiset i tryckt format

Jaha, så blev det verklighet av ytterligare en vansinnig idé. En av de vanligaste frågorna en ljudboksförfattare får tror jag måste vara “var kan jag köpa den tryckta boken?” och varje gång får man lite hummande svara att “jag fick ju inte kontrakt på trycket då rå …” frågeställaren ruskar på sig lite, om personen är extra nonchalant slinker det ut ett “ja, jag läser ju bara pappersböcker tyvärr” innan *obekväm tystnad tills frågeställaren byter ämne* infinner sig. Jahopp. Men nu har jag bestämt mig för att ta saken i egna händer och släppa serien Trubbel i paradiset i tryckt format via Books on Demand (BoD). 

Trubbel i paradiset i tryckt format

Naturligtvis är det en befängd idé som antagligen kommer att kosta mer blod, svett och tårar än vad som är rimligt, men med tanke på hur många egenutgivare som jag har haft som gästbloggare här så tänkte jag helt enkelt … varför inte testa?

Trubbel i paradiset i tryckt format

Kommande releaser i sommar

I serien Trubbel i paradiset ingår än så länge följande alster:

MYTOMANEN PÅ MADEIRA
BRÖLLOPSKAOS PÅ KORFU

Den tryckta versionen av Mytomanen på Madeira är under bearbetning i skrivande stund och jag hoppas kunna dela med mig av mer information snart. Det kommer bli ett nytt omslag bland annat. Och så var det sättningen *gaaah, jag blir helt totalt galen*. Men jag planerar releasen av den någon gång i juni så att ni som vill läsa del 1 hinner göra det i god tid innan den fristående uppföljaren Bröllopskaos på Korfu har premiär i augusti (och ja, jag kan lova er jag-sätter-en-eller-två-stjärnor-i-betyg-för-allt-trams-recensenter att den här boken är minst lika fjantig som den tidigare. Men nu är ni varnade. För bövelen – lite trams behövs i vardagen – har ni ingen humor!?!).

Just nu funderar jag över releasedatum för del 2. Ljudboken släpps i slutet av augusti. Troligtvis kommer jag att lägga release av den tryckta versionen i början eller mitten av augusti.

Men jag lovar att uppdatera er så fort jag har något nytt att rapportera från fronten! Under tiden kan ni läsa mer om böckernas handling nedan.

coverreveal mytomanen på madeira

”Mytomanen på Madeira” finns där ljudböcker finns. Den finns bl.a. på Storytel, (klicka här), eller på Bookbeat (klicka här).

Jag har skrivit ett bakom kulisserna inlägg till boken, läs gärna mer på min skrivblogg, du hittar inlägget här.

Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Coverreveal Bröllopskaos på Korfu

Bröllopskaos på Korfu har preliminär release i slutet av augusti. Bokmärk redan nu i ljudbokstjänsterna! Du hittar boken här på Storytel och här på Bookbeat (bokmärk gärna hela serien). Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.

Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Mer om mig och mitt skrivande

Besök gärna min “bokhylla” på min författarsida. Du hittar den här.

Följ gärna min resa på sociala medier om du inte redan gör det, jag delar både tips och inlägg från min skrivarvardag på instagram som @jennyviolahansson och du hittar mig också som Jenny Hansson på LinkedIn.

Påskuppehåll

Över påsk tar jag ett litet uppehåll, men planerar att vara tillbaka igen fredag den 14 april!

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *