Följ mig på tiktok
Skrivande

Följ mig på tiktok!

Jag hörde ju talas om det här fenomenet som kallas booktok då. Eftersom jag förstått att Facebook främst är till för typ fossiler från Pythagoras tid nu för tiden så är det väl dags att spana in alternativa medier jämte Instagram för att nå en yngre publik nu när tanken är att jag framöver ska försöka få till en ungdomsroman. Det här blir helt enkelt ett socialt medieexperiment så följ mig på tiktok! På booktok kommer jag främst att fokusera på skrivandet av min första ungdomsroman.

“På booktok kommer jag främst att fokusera på skrivandet av min första ungdomsroman.”

Eftersom jag kan typ noll och ingenting om hur det här mediet fungerar så blir det också typ en dagbok med inlägg från en teknisk imbecill. Nedan hittar ni min första video från i söndags (och yay, jag lyckades hitta lägga-till-text-knappen! Stort tack till en av mina högstadielever för guidningen!).

@jennyviolahansson

Nu finns jag äntligen på tiktok, eller #booktok häng med när jag för första gången skriver en ungdomsroman! #författare #författarepåtiktok #jennyhansson #jennyhanssonförfattare #ungdomsroman

♬ original sound - jennyviolahansson

Påskuppehåll

Över påsk tar jag ett litet uppehåll, men planerar att vara tillbaka igen fredag den 14 april!

Senaste release

Coverreveal Förälskad i Berlin

Förälskad i Berlin, del 2 i Svenssons buss, finns där ljudböcker och e-böcker finns.
Bland annat på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
Förälskad i Berlin på Adlibris, klicka här.

Mer om mig och mitt skrivande

Besök gärna min “bokhylla” på min författarsida. Du hittar den här.

Följ gärna min resa på övriga sociala medier om du inte redan gör det, jag delar både tips och inlägg från min skrivarvardag på instagram som @jennyviolahansson och du hittar mig också som Jenny Hansson på LinkedIn.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *