Coverreveal mytomanen på madeira tryckt version
Skrivande

Coverreveal Mytomanen på Madeira tryckt version

Varför inte börja dagen med något riktigt kul? Sedan tidigare har ni säkert koll på att Mytomanen på Madeira finns som ljudbok och e-bok, men nyligen släppte jag nyheten att jag väljer att släppa den även via Books On Demand (BOD) i samband med att boken även får en fristående uppföljare i serien Trubbel i paradiset. Äntligen finns alltså ett TREDJE omslag till den här berättelsen, DET NI!

Äran för det nya omslaget (ovan) tilldelas ingen annan än min man Richard Hansson. Och jag tycker att han har lyckats förvånansvärt bra med tanke på att han beskriver sig som en glad amatör vad gäller att göra illustrationer.

Preliminär release för den häftade versionen (om jag får min shit together) blir i juni!

Mer om Mytomanen på Madeira

Baksidestext:
Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik.
Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Trubbel i paradiset i tryckt format

Ovan finner du illustrationen till ljudböckerna i serien Trubbel i paradiset. “Mytomanen på Madeira” kan du lyssna på redan nu och “Bröllopskaos på Korfu” släpps preliminärt sensommaren 2023.

Här läser du mer om serien Trubbel i Paradiset

Trubbel i Paradiset finns i ljudbokstjänsterna, spana gärna in och bokmärk! På Storytel hittar du serien här och på Bookbeat här.

På min författarsida finns också information om mina böcker. Kika gärna in, ni hittar sidan här.

Huvudkaraktären Rasmus dyker upp som exempel lite då och då i mina blogginlägg, i inlägg nummer två i följetongen om karaktärer berättar jag mer om hur han kom till, du hittar inlägget här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *