skrivblogg

Välkommen till min skrivblogg : Från myndighetshjärna till författare

I min skrivblogg kommer jag dela med mig av mitt idoga arbete inom skrivande med fokus på skrivtips! Under en period har jag varit totalt besatt av allt vad skrivande heter… Man blev visst inte professionell skribent över en natt. För det mesta krävs det hårt och gediget arbete och så har det också varit för mig. Jag som under ett antal år nu jobbar som tjänsteman på myndighet och formulerat otaliga formella texter kunde även prestera skönlitterärt efter att jag fått grundkunskaperna inom skrivande samt plöjt x antal skrivarhandböcker!

En blogg om skrivande!

Så vad handlar en skrivblogg om? Tanken är att fokusera på alla möjliga typer av skrivande men fokus kommer främst att ligga på skönlitterärt skrivande. Eftersom jag arbetat på myndighet så kommer det dock att dyka upp tips även kring mer formellt författande längre fram.

Allt är eget tyckande och tänkande, men jag vill redan här påpeka att inom skrivande finns inget facit kring vad som är rätt och fel. Ibland kommer jag hänvisa till andra källor och då anger jag detta tydligt.

anlita mig som lektör

Vad tycker DU jag ska skriva om i min skrivblogg?

Självklart vill jag ha er som läser och följer bloggen med mig på tåget. Vad skulle ni vilja se för ämnen i bloggen? Lämna gärna en kommentar i något inlägg eller kontakta mig med förslag på sådant som du vill läsa mer om på skrivbloggen. Du når mig via formuläret som finns här. Eller genom att mejla mig direkt på jenny.hansson@midgardsormen.nu

Jag siktar på att publicera ungefär ett inlägg varje vecka. Häng med på resan, vetja!

Nyhetsbrev

Missa inget nytt inlägg – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

I nyhetsbrevet skickar jag ut en notis när det finns uppdateringar på hemsidan eller när jag publicerat ett nytt blogginlägg.