Kundomdömen

Funderar du på att anlita mig som lektör? Här hittar du kundomdömen!

“Nu har jag noggrant gått igenom ditt lektörsutlåtande och alla dina 404 (!) kommentarer.

Du har väldigt bra synpunkter, alla värda att begrunda och framför allt mycket väl motiverade. Därför är det knappast någon gång jag behöver undra över vad du menar och rekommenderar.

Av dina kommentarer i manuset har jag accepterat direkt och byggt in ca 60% av dem. De övriga 40% har jag tänkt igenom grundligt och i en del fall gjort ändringar på andra ställen än där du först rekommenderat. Ingen anmärkning är obefogad. Jag har fått bra svar på alla mina undringar jag skrev om i tidigare mail.”
– Folke (beställde lektörsutlåtande djupare nivå för helt manus)

kundomdömen

“Jag väntade med spänd förväntan på Jennys lektörsutlåtande. Vad var ett lektörsutlåtande egentligen? Hade aldrig sett något tidigare.

Utlåtandets positiva ord värmde och gav en förhoppning om att jag var på rätt väg. De kommande råden och kommentarerna gav många och välbehövliga aha-upplevelser. Naturligtvis är det så man ska skriva tänkte jag och skrattade för mig själv.

När jag kom till de löpande kommentarerna i manuset fick jag texten att löpa på ett helt annat sätt än tidigare.

Jenny har alltid svarat snabbt och utförligt på mina kompletterande frågor och rätat ut många frågetecken.

Min upplevelse är att Jenny är professionell, kunnig och mycket tillmötesgående och jag rekommenderar henne varmt som lektör.”
– Krister (beställt skrivcoachning samt djupare lektörsutlåtande för helt manus)

Boka lektörstjänster

Du anmäler intresse för en lektörstjänster eller bokar en läsning via kontaktformuläret här eller genom att mejla mig direkt på jenny.hansson@midgardsormen.nu