skrivarkurs för ungdomar

Skrivarkurs ungdom distans

Här bokar du skrivarkurs ungdom distans!

Ålder: 12-19 år
Är du intresserad av att skriva? Drömmer du om att bli författare? Kanske skriver du rentav redan på ett bokmanus eller en novell? Då är den här lovkursen någonting för dig! Utveckla ditt skrivande genom att få kunskap om grundläggande verktyg som du kan använda i ditt skrivande.

Skrivarkurs ungdom distans består av följande:

  • Pass via Discord där vi träffas 1,5 h. 3 gånger. På passen går jag igenom författarens verktygslåda med exempel, vi har skrivövning och diskussioner tillsammans.
  • Du får respons på två texter av mig. Jag kommer att ge dig tips och råd för hur du kan utveckla din text utifrån författarens verktygslåda. Varje text får vara upp till 500 ord. Texterna ska skickas in under de veckor där kursen pågår. Det finns inget tvång i att skicka in texter till mig, men jag rekommenderar det starkt eftersom det är så du växer som skribent. Texter lämnas in under kursveckan eller veckan därpå.
  • Tillgång till forum via Discord där ni kan dela fler texter med varandra om ni vill. Eller bara chilla med likasinnade skrivsjälar.
  • Tillgång till sluten grupp på Facebook för de som gått skrivarkurs hos Midgårdsormen
  • Material till föreläsningarna läggs upp på plattformen.

Kursen går på dina villkor. Jag kommer uppmuntra dig att dela med dig av det du skriver men det är aldrig något tvång.

Detaljerad information om vad som ingår i kursen hittar du här.

Behövs några förkunskaper? Nej, du behöver inte ha några grundkunskaper sedan tidigare. Det enda som krävs är ett skrivintresse! (Och valfri teknisk pryl där du kan signa in för våra möten.)

Pris: 995 kr
Reservation för att antalet kursdeltagare minst måste bli 5 stycken. Varje kurstillfälle tas max 20 elever emot.

Kurstillfället under sommarlovet 2022 är dessvärre inställt pga för få anmälningar. Om du är intresserad av att veta när ny kursstart lanseras så skicka en intresseanmälan via kontaktformuläret (finns här). Du förbinder dig inte till något.

skrivarkurs ungdom distans

Anmälan skrivarkurs ungdom distans

Anmälningsformuläret öppnar igen när nya datum släpps.

OBS! Bekräftelsemejl med mer info om avbokning mm. kommer efter anmälan är inskickad. Information om GDPR: Efter kursen raderas alla texter på discord. Midgårdsormen lagrar dock namn + efternamn tillsammans med mejl efter avslutad kurs för att kunna godkänna framtida förfrågningar för medlemsskap i Facebookgrupp. Uppgifter kan raderas på begäran (efter avslutad kurs och efter att kursavgift är betald).

Faktura skickas tidigast i samband med kursstart.

Varför gå en skrivarkurs?

Jag bloggar om mina egna erfarenheter av att gå skrivarkurs samt varför jag önskar att jag gått en tidigare än jag gjorde i det här inlägget.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Det finns fortfarande möjlighet att skräddarsy egna kurser via skrivcoachnings- eller lektörstjänsterna. Mer information om dessa tjänster finns här.

Jag kan alltså hjälpa även dig som är ungdom och skriver!