Skrivcoachningtjänst

skrivcoachning

Ensam i bokskrivandet? Kört fast? Svårt att färdigställa ditt manus? Behöver du någon att bolla skrivandet med? Kanske har du blivit refuserad men förstår inte varför? Då är en skrivcoachningtjänst något för dig!

Jag hjälper dig gärna vidare oavsett vilket plan du befinner dig på!

Jag skrivcoachar inom:

  • Skönlitterär litteratur för vuxna (ej faktaböcker eller biografier) – men skriver du biografi med skönlitterära inslag går det utmärkt.
  • Skönlitterär litteratur för unga vuxna
  • Synopsis
  • Du som är ungdom och skriver noveller eller romaner

Den här skrivcoachningtjänsten utformas efter dig och dina behov. Skrivcoachning innebär att jag lämnar konstruktiv kritik på din text utifrån författarens verktygslåda (blogginlägg om vad den innefattar hittar du här). Vid behov diskuterar vi verktygen tillsammans och hur du kan utveckla och vässa dina kunskaper inom författarhantverket.

Om du överväger att anlita mig kan du boka in ett första samtal med mig där första kvarten är kostnadsfri. Då pratas vi vid om ditt manus och/eller ditt skrivande. Hör av dig för en tidsbokning! Du hittar kontaktformulär här.

Generella priser - skrivcoachningtjänst

995 kr inkl moms per max 3000 ord åt gången. Feedback sker skriftligen. Du kan självklart höra av dig med följdfrågor efteråt (gärna inom en vecka eller två från feedbacktillfället).

Om du är ny kund hos mig kommer jag förskottsdebitera de tre första gångerna du anlitar mig, därefter kan du välja förskottsbetalning eller betalning efter genomförd tjänst (alternativt uppdelning av faktura).

OBS! Om du är under 18 år ska fakturamottagaren vara en vuxen som du fått skriftligt okej ifrån.

Månadsabonnemang skrivcoachning (NYHET!)

Ni har frågat och jag har lyssnat – nu går det att boka månadsabonnemang för skrivcoachningtjänst för att ha en deadline att arbeta mot. Det innebär att du lämnar 1-2 texter och får respons av mig per månad.

Pris (inkl moms, priser justerades vid årsskiftet 22/23)

660 kr för max 2000 ord i en månadsinlämning.
1320 kr för max 4000 ord i en alternativt två månadsinlämningar om max 2000 ord om gången.

Tjänsten löper på månadsvis och det finns ingen bindningstid eller dylikt, däremot behöver du säga upp tjänsten i samband med en inlämning så att jag kan planera den fortsatta verksamheten. Det är dock naturligtvis helt okej att testa en inlämning och sedan bestämma sig för om man vill fortsätta.

Respons lämnas normalt sett inom 2 veckor från inlämningstillfället. Jag lämnar samma typ av kommentarer som när jag lektörsläser, men du får ingen lektörssammanställning utan kommentarer rakt i texten.

Det finns naturligtvis en pedagogisk baktanke med varför jag begränsat till just de respektive maxantalen för ord, jag berättar mer om det i ett framtida blogginlägg (och när det är gjort länkar jag även inlägget här).

Upplägg i paket - skrivcoachningtjänst

Alla priser inklusive moms (priser justerades vid årsskiftet 22/23)

Paket om 3 inlämningar där du lämnar in en text åt gången i din egen takt (dock inte mer än en per varannan vecka): 2695 kr. (Du sparar 290 kr från att köpa tillfällena separat)

Paket om 5 inlämningar där du lämnar in en text åt gången i din egen takt (dock inte mer än en per varannan vecka): 4495 kr. (Du sparar 480 kr från att köpa tillfällena separat)

Paketen kan kombineras med coachande samtal (se info nedan).
Annat upplägg kan ordnas eller anpassas efter andra behov, hör av dig till mig för offert!

OBS! Om du är under 18 år ska fakturamottagaren vara en vuxen som du fått skriftligt okej ifrån.

Coachande samtal - skrivcoachningtjänst

Har du frågor och/eller behöver tips och råd kring ditt skrivande och vägen framåt kan vi också boka in digitala möten, då är kostnaden 375 kr per 30 min (inkl. moms). Kan göras både i samband med och efter genomförd feedbackrunda.

Gruppcoachning

Varför inte anlita mig som skrivcoach för ett kompisgäng? Antingen skriver ni redan eller så är ni sugna på att börja. Jag lägger upp en individuell studieplan för er där vi varvar teori i digitala möten med inlämningar av texter där både jag och dina vänner ger dig respons på din text. En slags anpassad skrivkurs skulle man kunna säga. I dessa uppdrag anpassar jag mig helt efter gruppens behov! Mejla för offert.

Kontakta mig angående skrivcoachning

Du hittar kontaktformulär för att kontakta mig här.
Det går också bra att mejla mig direkt på jenny.hansson@midgardsormen.nu