skrivarkurs ungdom

Lektör och skrivcoach

Att lotsa och bolla idéer är bland det bästa jag vet… därför är det roligt att äntligen kunna starta upp en tjänst som lektör och skrivcoach för att lotsa andra i skrivardjungeln.

Visste du att var tredje svensk drömmer om att skriva en bok?

Just nu erbjuder jag följande tjänster som lektör och skrivcoach:

Lektörstjänst – där jag läser antingen hela ditt manus eller ditt/dina första kapitel i din roman och återkopplar med konstruktiv feedback. Du hittar information samt prislista för lektörstjänsterna här.

Skrivcoachning – där jag löpande ger dig konstruktiv feedback på vad du kan utveckla utifrån din nuvarande kunskapsnivå. Du hittar information samtprislista för skrivcoachningtjänsterna här.

Lektörstjänst/Coachning för dig som skriver exjobb och vill i mål med arbetet, du hittar indormation samt prislista på lektörstjänstsidan, det vill säga här.

Eftersom min arbetsbelastning varierar önskar jag att du mejlar mig en tänkt tidsram när du anmäler intresse för en tjänst. Författare jobbar ibland under tidspress och jag vill inte bli den som sinkar dig. På sikt hoppas jag kunna ta på mig fler uppdrag och utöka verksamheten, så tveka aldrig att höra av dig med en förfrågan. Ju tidigare du bokar upp mig, desto större är också chansen att jag är ledig!

Osäker på om du behöver en lektör eller skrivcoach?

Om du är osäker på vad en lektör är och när du bör anlita en hänvisar jag också till mina tidigare blogginlägg om detta. Jag erbjuder som sagt skrivcoachning också vilket oftast är ett bättre alternativ om du är en ovan skribent sedan tidigare.

Blogginlägget om vad en lektör är hittar du här.
Blogginlägget om när du ska anlita lektör hittar du här.
Blogginlägget om vad skrivcoachning innebär hittar du här.

Kontakta mig angående lektörs- eller skrivcoachninguppdrag

Du hittar kontaktformulär för att kontakta mig här.
Det går också bra att mejla mig direkt på jenny.hansson@midgardsormen.nu