Coverreveal blankt vatten
Skrivande

Coverreveal Blankt vatten

Under den tidiga våren har det underbara förlaget Belvida Bell börjat att publicera andra författare och storsatsar nu på novellformatet! Eftersom jag hittade en till novell i den berömda “byrålådan” efter första antagningsbeskedet från Belvida Bell så skickade jag in den till Andie och Snezana och på den vägen är det… Så i dag är det dags för coverreveal för den andra av novellerna som de har antagit; Blankt vatten!

Blankt vatten som e-novell

Från feelgood till futuristisk spänning! Kalla kårar, spänning och hemlighetsfulla vatten utlovas!

I en inte allt för avlägsen framtid är vatten en begränsad resurs och i närheten av storstaden finns Sjön. Några mystiska drunkningar avskrivs som olyckor, men eftersom det första spadtaget snart ska tas för ett nytt bostadsområde med sjönära läge kopplas polismyndigheten ändå in. Sam och hans kollega Daniel tar sig an uppdraget, något som Sam tycker är slöseri med tid. Ändå är det något som skaver och snart är de intrasslade i något som kan vara en mordutredning. Är alltihop ett resultat av slumpen, eller finns det något verkligt farligt där ute?

Novellen är på väg ut i e-boksformatet överallt där sådana är tillgängliga. Det kommer ett release-inlägg så småningom när alla länkar finns!

Och har du ännu inte införskaffat en läsplatta så bara gört! (Men noveller går så klart fint att avnjuta även framför annan valfri skärm)

Coverreveal blankt vatten

Fantastiska Snezana Lindskog har illustrerat omslaget. Visst är det bedårande, rysligt snyggt?

Coverreveal Blankt vatten - länkar

Min pågående och tidigare utgivning hittar du på min systerhemsida, besök den gärna här: jennyhansson.se/bocker

Förlaget Belvida Bell har sedan tidigare flera trevliga utgivna romaner och noveller inom både fantasy- och romance/erotikgenren (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna förlagets hemsida här.

KOMMANDE!
Du har väl inte missat min nya release i maj?

Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner

Release 14 maj
Romanen är sökbar på ljudbokstjänsterna redan nu så in och bokmärk!
På Storytel hittar du den här.
På Bookbeat hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *