coverreveal Bröllopskaos på Korfu tryckt version
Skrivande

Ljudboksrelease Bröllopskaos på Korfu

I måndags släpptes Bröllopskaos på Korfu som ljudbok. Så vad passar väl bättre än att lotta ut ett exemplar av den tryckta versionen? Tävlingen går av stapeln på Instagram! Så ta chansen och vinn boken Bröllopskaos på Korfu, ett perfekt avslut på den härligt, varma sommaren!

Bröllopskaos på Korfu - handling

Bröllopskaos på Korfu är den fristående uppföljaren till Mytomanen på Madeira och del 2 i serien Trubbel i paradiset.

Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.

Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Trubbel i paradiset i tryckt format

Ljudboksomslagen till del 1 och 2 i serien Trubbel i paradiset där Mytomanen på Madeira är den första delen.

Vinn boken Bröllopskaos på Korfu - såhär gör du

Gå in på Instagram och leta upp mig där, jag heter @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Följ instruktionerna från dagens inlägg (1/9) – jag anger dem också nedan men tävlingssvar måste alltså lämnas på Instagram för att jag ska kunna ha med dem i utlottningen. Lätt som en plätt!

1. Följ mig. Gärna även efter att tävlingen är klar så klart, blir lite tråkigt annars.

2. Tagga två kompisar du tror kan vara intresserade i en kommentar (det är så jag vet att du är med i utlottningen). Du får gärna tävla mer än en gång och ökar då chansen att vinna, men för varje gång ska du tagga två NYA vänner.

3. Gilla gärna.

4. En extra ”lott” om du delar i stories. Men glöm inte tagga mig så jag kan se det och notera i så fall.

Tävlingen avslutas vid midnatt torsdag den 7 september. Vinnare dras under fredagen den 8 september. Notera att tävlingen är privat och att Instagram inte står bakom den. 

coverreveal Bröllopskaos på Korfu tryckt version

Omslagsillustrationen till Bröllopskaos på Korfus tryckta version. Formgivare: Richard Hansson.

Köpa den tryckta boken?

Serien Trubbel i paradiset som ljudböcker

coverreveal mytomanen på madeira

Del 1 i Trubbel i paradiset

”Mytomanen på Madeira” finns där ljudböcker finns. Den finns bl.a. på Storytel, (klicka här), eller på Bookbeat (klicka här).

Jag har skrivit ett bakom kulisserna inlägg till boken, läs gärna mer på min skrivblogg, du hittar inlägget här.

Baksidestext: Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Coverreveal Bröllopskaos på Korfu

Del 2 i Trubbel i paradiset

Bröllopskaos på Korfu har preliminär release i slutet av augusti. Bokmärk redan nu i ljudbokstjänsterna! Du hittar boken här på Storytel och här på Bookbeat (bokmärk gärna hela serien). Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *