Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner tryckt version
Skrivande

Recensera Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner

Är du bokrecensent, bokbloggare, vloggare eller har någon annan lämplig synonym titel så har du nu möjlighet att recensera de tryckta böckerna min nya roman Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner. Vem vill inte hänga med Lisa på äventyr bland raggare i Dalsland liksom?

Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner

Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner tryckt version

När tillvaron plötsligt kantrar tar Lisa sin tillflykt till systern Andromedas vandrarhem i Dalskogen i Dalsland. Där återser hon sin ungdomskärlek Nick samtidigt som den stilige gästen William dyker upp. Båda tävlar om hennes uppmärksamhet samtidigt som det blir mer och mer uppenbart att vandrarhemmet står på ruinens brant. Till råga på allt vill kommunen bygga bostäder på fältet strax intill, vilket riskerar att förstöra den lantliga idyllen. Snart är de båda systrarna drivande i en hård kamp för att få stopp på byggplanerna. Kommer de lyckas? Och kommer någon av männen till slut vinna Lisas gunst?

”Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner” är den första delen i serien om människorna i Dalskogen.

Recensera Trubbel i paradiset - Vad behöver du göra?

För det första så behöver du uppfylla något av följande krav:

  1. Du är bokrecensent i media (med presskort)
  2. alternativt bokbloggare med minst 500 följare på t.ex. Instagram (du kan inte heller ha en privat profil)

Reglerna är inte mina utan bestäms av företaget som jag ger ut min bok via Books on demand (BoD). Du beställer ett recensionsexemplar genom att mejla BoD direkt på press@bod.se och ange vilken bok du vill recensera. Du kan läsa mer om reglerna för recensionsex här.

Länka mig gärna i recension när du lägger ut, jag finns på de flesta sociala medieplattformar som @jennyviolahansson

Uppfyller du inte kraven?

Misströsta inte! Du kan slå hänga med till Dalsland ändå!

Perfekta schackrutor och uppskruvade raggartoner är för närvarande ute eller på väg ut i nätbokhandeln. Den 14 maj har de digitala formaten release, ljudboken är uppläst av fantastiska Sofia Berntson, så bokmärk redan nu!

Romanen är sökbar på ljudbokstjänsterna redan nu så in och bokmärk!
På Storytel hittar du den här.
På Bookbeat hittar du den här.
Nextory hittar du den här.

Nedan länkar jag BoD:s egen shop där den tryckta boken både finns tillgänglig och ska vara billigast (där får jag dessutom bäst provision), men fråga gärna också i din lokala bokhandel och/eller bibliotek!

Mer om författaren Jenny Hansson

På min författarsida jennyhansson.se finns också information om mina böcker och medverkan i antologier. Kika gärna in, ni hittar sidan här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *