Coverreveal Sommarsjälar 2022
Skrivande

Förbeställ Sommarsjälar 2022

För ett litet tag sedan skrev jag i ett inlägg om att mitt bidrag till novellantologin Sommarsjälar (NOHIDING Förlag) blivit utvald att vara med. Nu är det alldeles strax dags för mig att skicka in slutkorrekturen och således också göra en beställning av exemplar av antologin. Så varsågod att förbeställ Sommarsjälar 2022!

Om du vill förboka ett exemplar av mig så finner du mer info både om mitt bidrag och om hur man gör bokningen nedan!

Mitt bidrag Flickan under eken

Flickan under eken och handlar om Vidar som följt med en kompis för att stå på medeltidsmarknaden vid en slottsruin. Det går rykten om att ruinen är hemsökt men Vidar har aldrig trott på det övernaturliga. Under marknadsveckan träffar han Ebba, en flicka som är väldigt speciell och svår att komma inpå livet vilket triggar hans nyfikenhet. Tillsammans upplever de märkliga saker på området som får Vidar att vackla i sin tro. Finns det kanske något oförklarigt där ute ändå?

Coverreveal Sommarsjälar 2022

Novell antologin Sommarsjälar innehåller 25 noveller på temat Sommarsjälar. Även om jag ännu inte läst någon av de andra författarnas noveller är flera av dem numer välkända namn inom genren för novellfantastik och jag har stora förväntningar!

Förlaget som ger ut antologin  heter NOHIDING förlag och har sedan tidigare flera trevliga utgivna antologier (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna NOHIDINGs hemsida här.

Förbeställ Sommarsjälar 2022

Självklart vill du redan nu förboka ditt ex av antologin! Du får ju hela 25 noveller i en bok.

Du förbokar enklast genom att fylla i kontaktformuläret på hemsidan (du hittar det här, välj Förbokning Sommarsjälar 2022 i ämneslisten). I meddelandet fyller du i hur många ex. du önskar, om du vill ha den signerad av mig och adress om boken ska skickas alt. övrig info.

Antologin kostar 159 kr vid avhämtning i Vänersborg (dvs. utan porto).
Antologin inklusive porto kostar 221 kr.

Jag bekräftar din förbokning och återkommer med betalningsinfo närmare releasedagen (preliminärt 1 juni). Observera dock att förbokningen är bindande. Boka gärna så snart som möjligt, jag gör min beställning till förlaget inom kort.

förboka sommarsjälar 2022

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *