svenssons buss hemsida
Skrivande

Svenssons buss hemsida

Yes, hörni! Dagens inlägg blir egentligen bara en liten blänkare och en i raden av kommande releaseinlägg som kommer att ha en gemensam nämnare i min kommande feelgoodroman “75 mil till Berlin”. Huvudkaraktärerna i boken grundar bussbolaget Svenssons buss och i dag sjösätter jag deras hemsida som en liten underhemsida till jennyhansson.se. Eller kortfattat: Nu kan du besöka Svenssons buss hemsida!

Du hittar Svenssons buss hemsida här: jennyhansson.se/svenssonsbuss (eller direkt länkad i menyn även här på Midgårdsormen)

svenssons buss hemsida

Här har jag lagt in ett klipp från sidan. Från startsidan på jennyhansson.se hittar du fliken för Svenssons buss högst upp till höger!

svenssons buss

75 MIL TILL BERLIN, första delen i trilogin om Svenssons buss.
Release: 6 oktober 2022, ges ut av Saga Egmont som ljudbok och e-bok.

Finns att bokmärka på bl.a. Storytel (klicka här) eller på Bookbeat (klicka här). Men kommer att finnas på alla strömningstjänsterna eller som nedladdningsbar fil i nätbokhandlarna!

Handling: Samuel och hans barndomsvänner Joakim och Freddie bor av en ren slump i Berlin. Joakim vill egentligen återvända till Göteborg och jobbet som matematiker, medan Freddie drömmer om att komma in på en musikalutbildning i London. När Samuel kommer på idén att de ska starta ett bussbolag och anordna paketresor till Berlin är hans vänner därav lite motvilliga.

Allt eftersom deras företag Svenssons buss kommer igång sätts en rad av händelser i rullning som kommer att skaka om killarnas liv rejält. Vem är hon egentligen, den enda flickan som någonsin tackat nej till en träff med Samuel? Ska Freddie någonsin fatta mod att bjuda ut den danska receptionisten som han är övertygad om är hans livs kärlek? Och är Joakims vänskap med ingenjörsstudenten Daniel verkligen vad den utger sig för att vara?

Och den största frågan av allt – kommer det nystartade resebolaget splittra trion eller blir det den framgångssaga Samuel drömmer om?

”75 mil till Berlin” är en underhållande roman skriven med glimten i ögat. Men det är också en berättelse om relationer, vänskap och kärlek samt vikten av att kämpa för sin dröm.

Läs mer om Jenny Hanssons utgivningar här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *