Coverreveal sommarskuggor 2023
Skrivande

Coverreveal Sommarskuggor 2023

För ett litet tag sedan skrev jag i ett inlägg om att mitt bidrag till novellantologin Sommarskuggor (NOHIDING Förlag) blivit utvald att vara med. I dag släpps omslaget för antologin! Alltså blir det ett litet inlägg om coverreveal Sommarsjälar 2023 i dag.

Mitt bidrag Stigfinnaren

STIGFINNAREN handlar om Ofelia som fastlåst i ett kärlekslöst äktenskap drömmer om ett annat liv än det på gården. En dag träffar hon den tilldragande och mystiske Stigfinn ute i skogen, det blir ett möte som kommer att förändra hennes liv för alltid …

Sommarskuggor 2023

Jag har tidigare medverkat i andra novellutgåvor från NOHIDING Förlag. Förra året deltog jag med novellen Flickan under eken i Sommarsjälar 2022 och i vintras medverkade jag med novellen Gårdstomten i Jul igen 2023 (Natten går tunga fjät). I antalogierna medverkar både nya och mer välkända namn från den svenska fantastikgenren och jag har alltid höga förväntningar på texterna. Det är sanslöst kul att få nöjet att medverka även en tredje gång.

Förlaget som ger ut antologin  heter NOHIDING förlag och har sedan tidigare flera trevliga utgivna antologier (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna NOHIDINGs hemsida här.

Mer om mig och mitt skrivande

Besök gärna min “bokhylla” på min författarsida. Du hittar den här.

Följ gärna min resa på övriga sociala medier om du inte redan gör det, jag delar både tips och inlägg från min skrivarvardag på instagram som @jennyviolahansson och du hittar mig också som Jenny Hansson på LinkedIn.

Senaste release

Coverreveal Förälskad i Berlin

Förälskad i Berlin, del 2 i Svenssons buss, finns där ljudböcker och e-böcker finns.
Bland annat på Storytel, klicka härBookbeat, klicka härNextory, klicka här.
Förälskad i Berlin på Adlibris, klicka här.

PS. Du kan också hitta Svenssons buss på Instagram: Klicka här

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *