Vinn sommarskuggor
Skrivande

Vinn Sommarskuggor – signerat exemplar

Nu är Sommarskuggor äntligen här i tryckt form (i det härliga formatet storpocket) och i dagens tävling på Instagram lottar jag ut ett exemplar. Därför kallar jag helt enkelt dagens inlägg för Vinn sommarskuggor! Självklart är exemplaret även signerat!

Nedan delger jag lite mer info om novellantologin. Botanisera gärna och läs mer om tävlingen.

Mer om Sommarskuggor

I Sommarskuggor möter du 25 författare som tolkar magin i sommaren och de själar som härskar under sommarens heta månader.

Sommarskuggor hittar du bland annat på Bokus, klicka här. För mer information om antologin besök NOHIDING Förlags hemsida.

I antologin deltar jag med novellen STIGFINNAREN som handlar om Ofelia som fastlåst i ett kärlekslöst äktenskap drömmer om ett annat liv än det på gården. En dag träffar hon den tilldragande och mystiske Stigfinn ute i skogen, det blir ett möte som kommer att förändra hennes liv för alltid …

Coverreveal sommarskuggor 2023

Vinn Sommarskuggor - såhär gör du

Gå in på Instagram och leta upp mig där, jag heter @jennyviolahansson (eller så klickar du här). Följ instruktionerna från dagens inlägg (9/8) – jag anger dem också nedan men tävlingssvar måste alltså lämnas på Instagram för att jag ska kunna ha med dem i utlottningen. Lätt som en plätt!

1. Följ mig. Gärna även efter att tävlingen är klar så klart, blir lite tråkigt annars.

2. Tagga två kompisar du tror kan vara intresserade i en kommentar (det är så jag vet att du är med i utlottningen). Du får gärna tävla mer än en gång och ökar då chansen att vinna, men för varje gång ska du tagga två NYA vänner.

3. Gilla gärna.

4. En extra ”lott” om du delar i stories. Men glöm inte tagga mig så jag kan se det och notera i så fall.

Tävlingen avslutas vid midnatt tisdag den 15 september. Notera att tävlingen är privat och att Instagram inte står bakom den. 

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *