coverreveal Bröllopskaos på Korfu tryckt version
Skrivande

Release för häftad version av Bröllopskaos på Korfu!

Äntligen release för häftad version av Bröllopskaos på Korfu! Nu går boken att beställa och läsa även för er som föredrar att hålla en tryckt version i handen.

Bröllopskaos på Korfu är andra delen i serien Trubbel i paradiset och handlar om Rasmus och bäste vännen Patriks galna äventyr på spännande orter utomlands. Den här gången styr de kosan till Korfu! Perfekt sommarläsning med andra ord!

Jag utlovar minst lika mycket trams som i första boken! (Och drösvis med hundar!!!)

Och du …  e-boken är det specialpris på just nu!

Mer om Bröllopskaos på Korfu

Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.

Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Recensera trubbel i paradiset

Var hittar jag Bröllopskaos på Korfu?

Du hittar den i alla nätbokhandlar. Men fråga gärna i din lokala bokhandel och/eller bibliotek om de kan ta hem boken. Det hjälper massor!

Du hittar den bland annat hos:
Bokus, klicka här.
Adlibris, klicka här.

Bäst pris för dig (169 kr) och bäst royalty (provision) för mig gäller dock om du beställer boken direkt via BOD:s hemsida! Klicka på länken nedan!

Just nu är det också kampanjpris på e-boken som du kan få för 45 kr hos BOD! (Priserna hos övriga återförsäljare varierar, men även där är det billigare än ordinarie pris!)

Del 1 i Trubbel i paradiset - Mytomanen på Madeira

Trubbel i paradiset och handlar om Rasmus och bäste vännen Patriks galna äventyr på spännande orter utomlands. I sitt första äventyr härjar de i Funchal på härliga Madeira!

Coverreveal mytomanen på madeira tryckt version

Den tryckta versionen finns tillgänglig i nätbokhandeln (Adlibris, klicka här eller Bokus, klicka här) eller i BOD:s bokshop (klicka här, där är den billigast!)

”Mytomanen på Madeira” finns också där ljudböcker och e-böcker finns, till exempel i nätbokhandeln hos Bokus (klicka här) eller i strömningstjänsterna: Storytel, (klicka härBookbeat (klicka här). E-boken finns även på Nextory (klicka här dock ej ljud).

Coverreveal Bröllopskaos på Korfu

Ljudboken har release 28 augusti! Men in och bokmärk på ljudbokstjänsterna redan nu!
På Storytel hittar du den här.
På Bookbeat hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

@jennyviolahansson

Vem vill inte hänga med Rasmus och Patrik till Korfu i Bröllopskaos på Korfu, den fristående uppföljaren till Mytomanen på Madeira? Nu finns den tryckta versionen i nätbokhandeln! Läs mer och hitta alla länkar på jennyhansson.se! Ljudboken går att spara redan nu, release 28 augusti! #bröllopskaospåkorfu #trubbeliparadiset #mytomanenpåmadeira #författare #författarepåtiktok #booktok #booktoker #svenskabooktok #booktoksverige #lästips #boktips

♬ originalljud - jennyhansson.se

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *