Recensera trubbel i paradiset
Skrivande

Recensera Trubbel i paradiset?

Är du bokrecensent, bokbloggare, vloggare eller har någon annan lämplig synonym titel så har du nu möjlighet att recensera de tryckta böckerna i serien Trubbel i paradiset! Och vem vill inte hänga med Rasmus och Patrik på äventyr i värmen?

Trubbel i paradiset

Coverreveal mytomanen på madeira tryckt version

Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner.

Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

coverreveal Bröllopskaos på Korfu tryckt version

Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.

Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Recensera Trubbel i paradiset - Vad behöver du göra?

För det första så behöver du uppfylla något av följande krav:

  1. Du är bokrecensent i media (med presskort)
  2. alternativt bokbloggare med minst 500 följare på t.ex. Instagram (du kan inte heller ha en privat profil)

Reglerna är inte mina utan bestäms av företaget som jag ger ut min bok via Books on demand (BoD). Du beställer ett recensionsexemplar genom att mejla BoD direkt på press@bod.se och ange vilken bok du vill recensera. Du kan läsa mer om reglerna för recensionsex här.

Länka mig gärna i recension när du lägger ut, jag finns på de flesta sociala medieplattformar som @jennyviolahansson

recensera mytomanen på madeira

Uppfyller du inte kraven?

Misströsta inte! Du kan slå följe med Rasmus och Patrik ändå!

Mytomanen på Madeira finns i skrivande stund både i nätbokhandeln och på streamingtjänsterna för lyssning med Fredde Granberg som inläsare.

Bröllopskaos på Korfu är på väg ut i nätbokhandlarna, det tar lite tid med registreringen. Från 28 augusti finns även ljudboken ute i tjänsterna. Även denna gång är det Fredde Granberg som läser in boken!

Nedan länkar jag BoD:s egen shop där de tryckta böckerna både finns tillgängliga och ska vara billigast (där får jag dessutom bäst provision), men fråga gärna i din lokala bokhandel och/eller bibliotek!

Mer om mig och serien Trubbel i paradiset

På min författarsida jennyhansson.se finns också information om mina böcker och medverkan i antologier. Kika gärna in, ni hittar sidan här.

Huvudkaraktären Rasmus dyker upp som exempel lite då och då i mina blogginlägg, i inlägg nummer två i följetongen om karaktärer berättar jag mer om hur han kom till, du hittar inlägget här.
I inläggen om dialog delar jag ett exempel från första kapitlet i MYTOMANEN PÅ MADEIRA i den del som handlar om att gestalta genom dialog, du hittar det här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *