coverreveal marcos brud
Skrivande

Coverreveal Marcos brud

Under den tidiga våren har det underbara förlaget Belvida Bell börjat att publicera andra författare och storsatsar nu på novellformatet! Eftersom jag hade en skräcknovell i den berömda “byrålådan” så skickade jag in den till Andie och Snezana och på den vägen är det… Så i dag är det dags för coverreveal för den första av novellerna som de har antagit!

(Ja, du läste rätt, den första av de antagna. Mer info kommer så klart för den som är nyfiken.)

Marcos brud som e-novell

Från feelgood till skräck! Blodfyllda nätter, vampyrer, vampyrjägare och ledarvampyrens förtrollande brudar utlovas!

I vampyrsamhället styr härskaren Marco med järnhand. Valerie är en av hans tre brudar, en mörkrets drottning. Trots att hon har hög status bland de andra vampyrerna så drömmer hon om en annan värld, ett liv där hon inte längre behöver behandlas som en ägodel. När vampyrjägaren Didrik dödar en av brudarna så utkräver Marco hämnd genom att utse hans syster till ny brud. Valerie, som inte vill se en ny kvinna invigas till brud, smider planer för att besegra honom bakom hans rygg, men vem kan hon egentligen lita på?

Novellen är på väg ut i e-boksformatet överallt där sådana är tillgängliga, så håll utkik! Just nu finns den bara tillgänglig på Bokus (klicka här), men den är på gång på andra ställen också! Det kommer ett release-inlägg så småningom när alla länkar finns!

Och har du ännu inte införskaffat en läsplatta så bara gört! (Men noveller går så klart fint att avnjuta även framför annan valfri skärm)

coverreveal marcos brud

Fantastiska Snezana Lindskog har illustrerat omslaget. Visst är det bedårande, rysligt snyggt?

Coverreveal Marcos brud - länkar

Min pågående och tidigare utgivning hittar du på min systerhemsida, besök den gärna här: jennyhansson.se/bocker

Förlaget Belvida Bell har sedan tidigare flera trevliga utgivna romaner och noveller inom både fantasy- och romance/erotikgenren (förutom övrig utgivning i form av fantastik, hela sortimentet är väl värt att spana in). Besök gärna förlagets hemsida här.

DU HAR VÄL INTE MISSAT SERIEN TRUBBEL I PARADISET?

coverreveal mytomanen på madeira

Mytomanen på Madeira, del 1 i serien Trubbel i paradiset, finns där ljud- och e-böcker böcker finns. Den finns bl.a. på Storytel, (klicka här), eller på Bookbeat (klicka här).

Serien Trubbel i paradiset hittar du här
 på Storytel och Bookbeat. (klicka på respektive ljudtjänst)

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *