Skrivande

Förslag på innehåll till sidan?

Förra året blev ett fullspäckat år för bloggen här på Midgårdsormen där jag har bloggat både om skrivarhantverket och min lektörsverksamhet samt inte minst haft gästskribenter. Ett helt nytt år ligger framför oss och nu undrar jag såklart… Vad vill du läsa mer om i år? Jag ser fram emot att ta del av alla möjliga förslag på innehåll till Midgårdsormens blogg.

Förslag på innehåll

Du som läser bloggen får gärna komma med synpunkter eller frågor som du vill att jag bloggar om (så länge det har med skrivande att göra…!). Vad brottas du just nu med i ditt skrivande? Oavsett vad det är så är du garanterat inte ensam!

Lämna gärna en kommentar nedan, kontakta mig på sociala medier eller använd kontaktformuläret här.

förslag på sidan

Gästskribent eller medverka i författarporträtt?

Om du jobbar med skrivande i någon form, det vill säga som författare, inom teatern, seriernas värld eller på förlag och har ett uppslag eller något att dela med dig av till Midgårdsormens läsare. Tveka inte att höra av dig – du får gärna vara med som gästskribent!

Har du publicerat en bok och känner att du kan tänka dig att berätta om din författarresafår så får du mer än gärna medverka i ett författarporträtt. Kontakta mig så får du ett formulär tillbaka som du kan ha till grund när du skriver ihop ditt porträtt. Du når mig på jenny.hansson@midgardsormen.nu eller genom kontaktformuläret som finns här.

Förslag på innehåll - länkar

Om du är ny på sidan och vill börja botanisera bland inläggen som finns har jag sammanställt några av mina favoriter i ett sammanfattande inlägg strax efter nyårsskiftet, där hittar du också tidigare gästskribenter. Du hittar inlägget här.

PS. Mytomanen på Maderia har fått släppdatum...

Du har väl inte missat att min ljudbok nu har fått både omslagsillustration och uppläsare samt finns sökbar på Storytel? Läs mer här.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *