vad ingår i ett lektörsutlåtande
Skrivande

Skrivarkurser för ungdomar – kommande nyhet

Skrivarkurser för ungdomar, kan det vara något? Det händer mycket här på bloggen. Förutom författarporträtten som börjar bli så många att jag knappt kommer ihåg när jag lovat vem en publicering så planerar jag kommande verksamhetsår för fullt.

Det har knappt gått någon förbi att jag tillhandahåller tjänster för skrivande människor som försöker få ihop en roman antar jag?

Jag håller också på och planerar inför att kunna tillhandahålla skrivarkurser – eller författarkurser – om ni så vill. Till en början kommer jag välja att inrikta mig på dig som är yngre skribent och skriver, åldersspannet kommer att vara 14-19 år. Va? Får du inte nog av gnälliga tonåringar på jobbet!?! Anledningen kommer jag berätta mer om i ett kommande inlägg, men den främsta anledningen är att jag själv tog en paus från mitt skönlitterära skrivande i ungefär 10 års tid. Det är många förlorade år av träning som jag ångrar idag. Jag vill därför delge deltagarna en kurs som jag själv önskar att jag hade kunnat få gå när jag var ungdom – och vi kommer också öva på det viktigaste av allt: Se till att skaffa oss ett självförtroende inom skrivande!

Jaha? Så när prioriterar du oss vuxna då? Vi får väl se. När dygnet råkar få mer än 24 timmar? Eller när jag märker att ointresset är lika stort hos ungdomar för att skriva skönlitterärt som för allt annat de tar sig för? Skämt å sido. Detta är något som står på önskelistan, men jag återkommer…

skrivarkurser för ungdomar

Intresserad av att veta mer om skrivarkurser för ungdomar?

Första kursen är nu spikad till jullovet, läs mer och anmäl dig här. Den här sidan når du också via menyn (Skrivarkurs för ungdomar, duuh!)

Jag har också skapat en sida med innehåll/kursplan om man vill ha fler detaljer kring vad vi kommer gå igenom, den hittar du här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *