glad midsommar önskar midgårdsormen
Skrivande

Midgårdsormen önskar glad midsommar

Glad midsommar! Den här veckan blir det inget blogginlägg för jag har tagit ledigt. Men framöver blir det ganska fullspäckat. I skrivande stund har Mytomanen på Madeira nyligen blivit tillgänglig att beställa i tryck. Snart får den sällskap av trycket till den fristående uppföljaren Bröllopskaos på Korfu som även kommer som ljudbok i augusti!

Blogginlägg kommer att släppas lite sporadiskt under sommaren, men med mer regelbundenhet under hösten.

SKRIVARKURS – INTRODUKTION TILL SKÖNLITTERÄRT SKRIVANDE (SISTA CHANSEN TILL BOKA TIDIGT-RABATT!)

Och du … du har väl inte missat den nya skrivarkursen hos Midgårdsormen: INTRODUKTION TILL SKÖNLITTERÄRT SKRIVANDE. Kursstarten är i oktober, men om du anmäler dig innan midsommarhelgens slut utgår det 10 % rabatt. Läs mer här.

Coverreveal mytomanen på madeira tryckt version

Baksidestext: Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik. Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Beställ häftningen av Mytomanen på Madeira

Äntligen går det att beställa tryckt version av Mytomanen på Madeira! Finns i nätbokhandeln och på BOD:s hemsida (se nedan och klicka på bannern).

Mytomanen på Madeira - även som ljudbok

coverreveal mytomanen på madeira

”Mytomanen på Madeira” finns där ljudböcker finns, till exempel i nätbokhandeln hos Bokus (klicka här) eller i strömningstjänsterna: Storytel, (klicka härBookbeat (klicka här). E-boken finns även på Nextory (klicka här dock ej ljud).

Glad midsommar önskar Midgårdsormen!

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *