release för häftad version av mytomanen på madeira
Skrivande

Release för häftad version av Mytomanen på Madeira!

Äntligen release för häftad version av Mytomanen på Madeira! Nu går min debutroman att beställa och läsa även för er som föredrar att hålla en tryckt version i handen.

Mytomanen på Madeira är första delen i serien Trubbel i paradiset. Det en underhållande roman på charterresa tillsammans med Rasmus och bäste vännen Patrik! Perfekt sommarläsning med andra ord.

Och du … del 2 i Trubbel i Paradiset, Bröllopskaos på Korfu, kommer som e-bok och tryckt version senare i sommar! I slutet av augusti har ljudboken också release i en tjänst nära dig. Missa för guds skull inte någon av dem!

Mer om Mytomanen på Madeira

Rasmus är stjärnsäljare på resebyrå och livet leker. Men när flickvännen börjar längta efter villa, Volvo och vovve känns det plötsligt som en lysande idé att söka jobb som reseledare tillsammans med bäste vännen Patrik.

Rasmus är flygrädd och har aldrig rest längre än till Nordnorge, så han och Patrik förbättrar varandras ansökningar med fantasifulla lögner. Till sin stora lycka får de jobb på Madeira men väl på plats har de nya arbetskamraterna hört talas om deras fantastiska meriter och de två vännerna får fullt upp med att upprätthålla fasaden. När Rasmus inleder en relation med den norska kollegan Leah är kaoset ett faktum.

Coverreveal mytomanen på madeira tryckt version

Var hittar jag Mytomanen på Madeira?

Du hittar den i alla nätbokhandlar. Men fråga gärna i din lokala bokhandel och/eller bibliotek om de kan ta hem boken. Det hjälper massor!

Du hittar den bland annat hos:
Bokus, klicka här.
Adlibris, klicka här.

Bäst pris för dig (169 kr) och bäst royalty (provision) för mig gäller dock om du beställer boken direkt via BOD:s hemsida! Klicka på länken nedan!

coverreveal mytomanen på madeira

”Mytomanen på Madeira” finns också där ljudböcker finns, till exempel i nätbokhandeln hos Bokus (klicka här) eller i strömningstjänsterna: Storytel, (klicka härBookbeat (klicka här). E-boken finns även på Nextory (klicka här, dock enbart e-bok).

Bokrecensioner

”Det har varit spännande, roligt och stundtals spännande att lyssna på denna bok. Fantastisk upplagt och karaktärer som jag direkt fastnat för. Tack @jennyviolahansson för en fantastisk bok!”
– Sanna @sannas_bok (9 juli 2022)

”En rolig, knasig, härlig bok med två goda vänner i värmen på äventyr. Den får 5 av 5 🗡🗡🗡🗡🗡 och jag hoppas läsa mer av denna författare i framtiden. 😊
– Elenor @paltbarn (4 juli 2022)

Trubbel i paradiset i tryckt format

Del 2 i Trubbel i paradiset - Bröllopskaos på Korfu

Bröllopskaos på Korfu är andra delen i serien Trubbel i paradiset och handlar om Rasmus och bäste vännen Patriks galna äventyr på spännande orter utomlands. Den här gången styr de kosan till Korfu!

Jag utlovar minst lika mycket trams som i första boken! (Och drösvis med hundar!!!)

Coverreveal Bröllopskaos på Korfu

Release 28 augusti! Men in och bokmärk på ljudbokstjänsterna redan nu!
På Storytel hittar du den här.
På Bookbeat hittar du den här.
Du kan också bevaka titeln på Adlibris, klicka här.

Den häftade versionen ska finnas ute i god tid innan ljudboken släpps, så håll utkik även efter den!

Rasmus har sadlat om från reseledare till att hjälpa gatuhundar på olika charterorter, men företaget står på ruinens brant efter en börskrasch. Precis i rättan tid hör en okänd gåvogivare av sig som Rasmus bjuder in till en träff på hundcentret på Korfu, dit Rasmus själv ska åka för att planera bäste vännen Patriks bröllop.
Väl på plats visar det sig att förhållandena på hundcentret är under all kritik och bröllopsförberedelserna går åt pipan. Som om inte det vore nog dyker gåvogivaren upp inkognito för att spionera och trots att Patrik vill planera själv skickar den blivande frun ner sin kusin som är bröllopsplanerare. Kaoset är ett faktum.

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt?

Behöver du ytterligare hjälp och lotsning vidare i ditt skrivprojekt? Jag hjälper dig gärna vidare i rollen som lektör eller skrivcoach, du hittar mina lektörstjänster här.

Nyhetsbrev

Missa inga nyheter på bloggen – prenumerera på mitt nyhetsbrev. 

Vanligtvis skickar jag ut ett inlägg per månad. Där delger jag nyheter på bloggen och reflekterar lite allmänt kring skrivande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *